• Sonophoresis- ultrasaund/ Iontoforesis është një trajtim i sigurt jo-invaziv, i cili është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.Kjo metodë transporton molekulat e vitaminat […]

  • Deshironi te rrisni bukurine natyrale dhe te dukeni sa me mire para dhe gjate festave.Trajtimet tona jo-kirurgjikale do ja u mundesojne qe te dukeni si […]

  • Curriculum Vitae EKSPERIENCE 2005 Universiteti I infermierise Petagoge ,Tirane 2001 Dermatologe ne QSHR nr 1 Tirane 2001 Dermatologe ne Kliniken Venus Tirane 1998 QSUT “Nene Teresa” Tirane EDUKIMI 1991-1998 Universiteti […]

Klinika Dermatologjike dhe Estetike “Venus”

Diagnostikime dhe Trajtime me Teknologjine e Avancuar ne Dermatologji

Misioni yne eshte t’ju ofrojme trajtime te sigurta dhe me  efekt, ne ambjente profesionale dhe relaksuese. Te punesuar ne Qendren Venus jane mjeke dhe estetiste  me eksperience ne fushen Estetike dhe Dermatologjike, qe perdorin produktet me cilesore per problemet qe ju keni si dhe makinerit e Lazerit me te fundit.
Tek ne do te gjeni aplikimin e teknikave te avancuara ne fushen e Dermatologjise si dhe produkte te aprovuara ne CE dhe FDA. Konsultimet jane FALAS, ne jemi te dedikuar tju ndihmojme dhe tu ofrojme  zgjidhjen e problemeve mjekesore apo kozmetike.

 Kenaqesia juaj eshte Reputacioni yne.