Trajtimi ne menyre jo ablative i akneve & shenjave pas tyre, zvogelimi i poreve, trajtimi rrudhave fine dhe rritje elasticiteti per fytyren & trupin.

Laser 1450nm i specifikuar per keto probleme, ku targeti eshte uji dhe veprimi i tij nepermjet nje aparati me ftohje, le epidermen te paprekur dhe rrezja shkon ne derme duke vaporizuar ujin, minimizuar gjendrat e yndyres dhe stimuluar kolagenin duke permiresuar cilesine e lekures, pacienti nuk eshte i acaruar dhe vazhdon jeten normale.

Por ka dhe laser te tjere me agresiv ku lekura acarohet me shume dhe duhet te rrish ne shtepi disa dite.

Keto kritere percaktohen nga dermatologu ne saje te grades dhe menyres me te mire per te vendosur per rezultatin.