Dr. BRUNILDA BARDHI

DR.BRUNILDA BARDHI PhD, Dermatologe e kualifikuar ne  vende te ndryshme te Botes (Greqi,Israel,France,Itali,Angli,Amerike )kryen konsultime, diagnostikime me Dermatoskop, trajtime me Laser, Injeksione me Fillers,Botox, Peeling Kimik,MDA,Injeksion me Plazem,Mesoterapi,etj na mundëson të ofrojmë një shërbim te kualifikuar. Dr Brunilda mer pjese ne shume Kongrese dhe Konferenca te Dermatologjise neper bote dhe eshte ne nje hap me dermatologet me te mire ne bote dhe zbulimet me te fundit qe behen persa I perket fushes se Dermatologjise.

Curriculum Vitae 

EKSPERIENCE

2005 QSH Nr 3 -Tirane

 2005 Universiteti I infermierise Petagoge ,Tirane

 2001 Dermatologe ne QSHR nr 1,Tirane.

2001 Dermatologe ne Kliniken Venus ,Tirane 

1998 QSUT “Nene Teresa” Tirane 

EDUKIMI

 • 1991-1998 Fakulteti I Mjekesise Tirane
 • 1998-2001 QSUT,Specializim Dermatologji -Venerologji

TRAJNIME TE TJERA

 • Terapi dhe Kirurgji me Laser 2000- Athine,ne Laser Center ,Athine -Klinika e pare e laserit ne Greqi,trajnuar me Dr.Nic Nicolopoulos 
 • Kirurgji Dermatologjike me Laser 2001- Petah-Tikva,Israel,trajnuar me pionierin e Kirurgjise me Laser Shamai Giler
 • Fillers,Botox,Peelng Kimik 2005- Athine
 • Kurs I Avancuar per specialist;Fillers injx 2009 –Athine
 • Observership ne Cleveland Hospital,2015-USA
 • Teknika e terheqjes(lifting) me fije 2015- Athine
 • kirurgji e thoit, 2016-American Academy of Dermatology –Boston
 • Master Course Advance on Antiaging (Masterkurs i avancuar per injeksione kunder plakjes) -Teoxane AMEC ,2015-Paris
 • Trajtimi cikatriceve - kurs live ne kadaver ,AAD,Chicago 2018
 • Master Course -Fillers Injection Athine 2018
 • Threads Lifting-Tirane
 • Melanoscan per diagnostikimin e Kancerit te Lekures,2018 Stenford-USA
 • Piling kimik ne vere & Threads lifting -trainer ne Tirane

KONFERENCA/TRAJNIME/PUBLIKIME

 • 2019 WCD Kongres Boteror i Dermatologjise.Poster Presentation-Milano 
 • 2019 American Academy of Dermatology Washington DC
 • 2018 Kongresi Akademise Amerikane te Dermatologjise,Chicago,scar revision course
 • 2017 EADV Geneva,ESWDV , prezantim oral Trajtimi & menaxhimi i cikatriceve te Akneve. 
 • 2016   Kongresi i American Academy of Dermatology,Boston
 • 2016 5-CC Continents Cosmetic Dermatology Kongres, Barcelona 
 •  Kurs ne Cadaver Demonstrim Live
 • 2015   Tetor, EADV.Prezantim oral:Zhvillimi I Laserave ne trajtimin e Akneve. Copenhagen                                          
 • 2015   Spring Symposium EADV,Valencia
 • 2015  EADV-Amsterdam,     
 • 2014 EADV -Göteborg,Suedi                     
 • 2012  CILAD, Presentatim oral,Seville-Spanje
 • 2013  Tetor   European Academy of Dermato-Venerology (prezantim oral)   Stamboll
 • 2013 Gusht,American Academy of Dermatology, New York
 •  Pjesmarrje ne Udhezimet e fundit te trajtimit te Akneve
 • 2012 Tetor ,European Master & Antiageing Medicine , Paris
 • 2012 EADV  - Prage
 • 29-3 Nentor 2012 Dermatology and Aesthetic course,   Salsburg
 • 2012 Kongresi 70 i Akademise Amerikane te Dermatologjise   San Diego,USA
 •  Kurs per Injeksionet e avancuara te Botoksit (Dermatologji Kozmetike e Avancuar Dermapatologji)
 • 2012,Spring Symposium,(Prezantim oral- Verona
 • 2011,Symposium shkencor per Fillers, Botox -Tirane
 • 2011 20 EADV,Prezantim oral -Lisbone
 • 2011 69th American Academy of Dermatologji
 • Kurs-Dermatoskopi e Avancuar,New-Orleans,USA
 • 2010 Koferenca e 2te e Dermato-Venerologjise ,Tirane
 • 2010 100-vjetori spitalitAndrea Sygros Workshop (Laser,Fillers,BTX) Athine
 • 2010 68th American Academy of Dermatology Kurs nje ditor Dermatoskopi e Avancuar,Skleroterapi,Miami-USA
 • 2010 7 EADV Symosimi Pranveres ,Cavtat –Kroaci
 • 2010 Dita Shqipetare Melanomes -Tirane
 • 2010 Kongresi 17th Europe an Academy of DermatoVenerology, Gothenborg- Suedi
 • 2010 Konferenca e 2te e Dermatovenerologjise shqiptare          Tirane
 • 2009 18 EADV kurs per injex me Botox, Berlin
 • 2009 13 Cosmoderm/ESCAD (Kurs dhe workshop per Fillers,BTX ),Athine
 • 2009    Konferenca e 1re e Dermatovenerologjise shqiptare        Tirane
 • 2008   EADV -Paris                                                                                                  
 • 2006 Kongresi pare internacional i Dermatoskopise ,Napoli
 • 2005 Kongresi i 4rt Boteror I Internacional Akademi of Cosmetik Dermatologji IACD  - Paris
 • 2005 14-EADV -Londer
 • 2004 13-EADV, workshop per BTX ,Laser -Firence                                                          
 • 2004 Laser Olympics,workshop per Laser -Athine                                                                
 • 2004 Kong redi 18 Europian I Obsetrik-Gjinekolog I-Athine                                           
 • 2003 Simpoziumi I pare I Ozono-terapise -Tirane                                                                    
 • 2002 Konferenca e 1 e dhimbjes ne Shqiperi                                                                         
 • 2000 Kongresi I 3te Boteror I Laserit (Pre-kongres kurs 1,2,3)  -Athine                          
 • 2001 Sympoziumi I Imuno-terapise specifike te sem Alergjike -Tirane                          
 • 1999 Konferenca Internacionale e shoqatave mjekesore ne          Tirane

PUBLIKIME/Abstrakte

 • 2000 ne Ohio, USA
 • 2001 ne FOCIS, San-Francisko
 • 2003 ne FOCIS, Paris
 • 2004 ne FOCIS, Montreal
 • 2005 ne Athine
 • 2004 ne EADV, Itali
 • 2005 ne IACD, Paris
 • 2006 ne EADV, Greqi
 • 2008 ne EADV, Paris
 • 2009 ne Berlin
 • 2009 ne Tirane
 • 2010 ne 13 Cosmoderm ESCAD, Athine
 • 2010 ne Acta, Kosove
 • 2010 ne Tirane
 • 2011 ne EADV, Lisbone
 • 2012 ne EADV ,Verona
 • 2013 ne EADV,Stamboll
 • 2013 ne ICD,New Delhi,Indi
 • 2014 EADV Göteborg 
 • 2015 EADV Amsterdam 
 • 2016 ne USA,Turqi,Maqedoni
 • 2017 EADV Gjeneve
 • 2019 WCD Milano
 • Diabeti & patologjite te lidhura me komplikacionet ne lekure.-Prezantim  oral ne 22EADV -Soring Symposium ,Verona
 • Semundjet shoqeruese te lekures tek diabetiket tip 2,New Delhi 2013 ne Kongresin e XI Internacional te Dermatologjise
 • Semundjet e lekures & Diabeti,Göteborg,19EADV
 • Onykomykoza & Diabeti ,20EADV,Lisbon
 • Prevalenca e Semundjeve te Lekures ne pacient ne varesi te stilit te jetes.
 • Prevalenca e Semundjeve te lekures ne pacient diabetik ne varesi te determinanteve social ne poliklinike gjate 2014.
 • Numri i semundjeve te lekures ne pacient me Diabet ne poliklinike gjate 2014

 

ANTARESIME

 • 1998 – Shoqata Investigative Dermatologjise
 • 2005 – Shoqata e DermatoVenerologeve Shqiptar
 • 2008 – Shoqata Internacionale e Dermatoskopise
 • 2007 – Shoqata Boterore e Grave Dermatologe
 • 2009 – EADV Shoqata Europiane e DermatoVenerologjise
 • 2009 – AAD Shoqata Amerikane e Dermatologjise
 • 2010 – ISD Shoqata internacionale e Dermatologjise
 • 2016-ESCAD Shoqata Europiane e Dermatologjise Kozmetike &Estetike

2016  Doktor I Shkencave Mjekesore me teme:Prevalenca e          Semundjeve te Lekures ne popullaten Diabetike