Radiesse është një mbushës i injektueshëm (i njohur më parë si Radiance) i perbërë nga mikrosfera me bazë kalciumi që përdoret për reduktimin e rrudhave.

Në dermatologjinë kozmetike & laserit, dermatologët tanë janë injektues të njohur të botës të mbushësve të lëkurës, me një nivel të larte ekspertize dhe ata kryejnë vetë trajtimet Radiesse, në vend që ta bëjnë  infermiere apo asistente.

Kur jemi të rinj, lëkura jonë përmban kolagjen natyral. Është ky kolagjen natyral që e bën lëkurën e re të fortë, fleksibël dhe plot vëllim natyral. Sidoqoftë, teksa plakemi, kolagjeni pakesohet, duke rezultuar në elasticitet dhe volum më pak te fytyrës. Injeksioni ynë i ekspertëve menjëherë siguron vëllim dhe e rivendos përsëri në fytyrë. Fillersi punon duke stimuluar prodhimin e kolagjenit të trupit tuaj për korrigjimin dhe zbutjen afatgjatë.

Çfarë është Radiesse?

Duart janë shpesh të parat qe paraqesin shenjat e plakjes, pasi me shumë vëmendje dhe kujdes i kushtohet vijave  të holla  dhe rrudhave që mund të shfaqen në fytyrë. Por lëkura delikate e duarve mund të behet  e hollë dhe të rrudhet me kalimin e moshes. Për fat të mirë, Radiesse është i vetmi mbushës i lëkurës me injeksion të miratuar nga FDA për trajtimin e humbjes së volumit në duar.

Më e mira nga të gjitha, Radiesse jo vetëm që arrin rezultate të bukura, natyrale, por efekti i volumit të menjëhershëm mund të zgjasë deri në 12 muaj. Radiesse zbut rrudhat, si dhe zvogëlon pamjen e venave dhe tendineve, të cilat kanë tendencë për tu bërë më të theksuara si tek te rinjte edhe me shume tek më të vjetrit.

Ashtu si me shumicën e mbushësve të lëkurës, injeksionet mund të shkaktojnë efekte minimale anësore, të tilla si skuqje, ënjtje, kruarje dhe nxirje, megjithatë, këto efekte zakonisht zbehen për disa ditë.

Specialistët e injektimit të çertifikuar  në Venus Derm  jane mjeke me eksperience dhe përvojë me një shumëllojshmëri të gjerë të trajtimeve mjekësore dhe kozmetike dermatologjike, të tilla si Radiesse.

Mbushësit injektues të lëkurës janë shumë të efektshëm, por është e rëndësishme t'u nënshtrohen injeksioneve me një dermatolog, i cili nuk është vetëm në ballë të teknikave më të fundit të injektimit, por gjithashtu ka vite përvojë dhe një rekord për rezultate të suksesshme.  

Rezervoni një konsulte Radiesse sot duke telefonuar ne numrat:

+355 42 364 399/+355 68 22 93 633.