Qafa eshte nje nga zonat me delikate e cila na tregon me shpejt shenjat e kalimit te moshes duke paraqitur njolla kafe,pranine e rrudhave apo ulje te elasticitetit duke u varur dhe duke na treguar me te plakur.Metodat e trajtimit ane te ndryshme ne varesi te problemit dhe shkalles se demtimit te lekures se qafes duke filluar nga perdorimi Laserit,Ultrasaund,Radiofrekuence,Fillers,Botox duke i dhene lekures se qafes nje pamje me te re dhe vitale.