Laser Për Rrudhat e Thella

Teksa plakemi, rrudhat tona fillojnë të bëhen gjithnjë e më të thella. Humbja e kolagjenit të kombinuar me përsëritjen e shprehive tona të përditshme, keto faktore si dhe faktore te jashtem krijojne rrudha dhe pala në lëkurën tonë.

Megjithatë, ju keni nevojë qe rrudhat tuaja të trajtohen per ti parandaluar .Ka shumë opsione në dispozicion për të ndihmuar, ne ofrojmë larmi më të gjerë të lazerave apo mbushesve dermal(acid hialurinik), në mënyrë që të përshtasim trajtime specifike dhe unike për çdo pacient.

Shpesh ne kombinojmë një nga  laserët tanë me mbushës të lëkurës dhe injeksione për të siguruar rezultate natyrale dhe sa me te bukur të fytyrës!

Ne jemi në gjendje të përdorim një kombinim të lazerëve FX për një trajtim gjithëpërfshirës të lëkurës që do të synojë jo vetëm rrudhat e thella, por edhe njollat ​​e diellit, parregullsitë e lëkurës dhe tonicitetin.