“Venus Center” Qendra e 1-re e aplikimit te Laserit & Dermatologjise Kozmetike te Avancuar prej vitit 2001. Eshte e dedikuar tju ofroje trajtimet me te fundit duke ecur ne nje hap me koleget neper bote, duke marre informacionet me te fundit per tua ofruar pacienteve tane. Gjate ketyre viteve jane trajtuar nje numer i konsiderueshem pacientesh te cilet kane marre zgjidhjen e problemeve te tyre.

Tek ne do te gjeni aplikimin e teknikave te avancuara nga eksperte si dhe perdorimin e produkteve te  aprovuara dhe certifikuara te cilat ofrohen per rezultatin dhe sigurine tuaj.