Xeomin është një neuromodulator i ngjashëm me Botox dhe Dysport.
Është e miratuar nga FDA për të dyja përdorimet kozmetike dhe për trajtimin e dystonisë së qafës së mitrës dhe të  blefarospazmës.

Ndërsa çdo neuromodulator është i ngjashëm,  ata kanë dallime që i bëjnë ato më të përshtatshme për disa  përdorime mbi të tjerët. Në rastin e Xeomin, ajo përdoret më së shpeshti për të trajtuar rrudha të thella te ballit, ose 11s, midis vetullave.

Rreth Xeomin

Xeomin është provuar te jete i sigurt dhe efektiv në provat klinike për përdorime kozmetike.

Është ideale për zbutjen e rrudhave të thella në mes të ballit që mund të zhvillohen me kalimin e kohës dhe të bëjnë që burrat dhe gratë të duken të zemëruar apo të mërzitur.
Kur injektohet nga një dermatolog i certifikuar Xeomin vepron mirë për të zbutur rrudhat pa e bërë fytyrën të duket "plastike". Ju ende do të dukeni të natyrshëm, por  fytyra juaj do të duket më rinore!

Xeomin zakonisht vepron brenda një jave dhe zgjat rreth tre deri në gjashtë muaj.

Efektet anësore janë të rralla dhe mund të përfshijnë nxirje  ose gjakderdhje në vendin e injektimit.
Injeksioni nga një dermatolog i kualifikuar, i certifikuar nga  bordi, do të zvogëlojë gjasat e këtyre efekteve anësore.

Pse te Zgjidhni Xeomin?

* Kujtese: Rezultatet ndryshojnë nga pacienti në pacient.

Mund të jetë e vështirë të dihet se cili neuromodulator është i drejtë për ju. Një konsultim me një nga dermatologët tanë me përvojë do t'ju ndihmojë të vendosni nëse Xeomin, Botox, ose  Dysport është e drejtë për ju. Dallimet midis këtyre neuromodulatoreve përfshijnë cfare lloj  rrudhash do trajtojnë me mirë, trashësia e produktit, dhe ku të vendosin produktin  për rezultatet më të mira.

Ndër përfitimet e Xeomin është aftësia e tij për të trajtuar vijat më të thella dhe rrudhat, dhe  merr efekt shume te shpejt.  Gjithashtu efekti  mund të zgjasë deri në gjashtë muaj.
Xeomin ështënjë produkt "i zhveshur", që do të thotë se nuk ka përbërës tjetër përveç llojit të toksinit botulinik A. Kjo redukton rrezikun e një personi që zhvillon antitrupa ndaj produktit.
Në përgjithësi, Xeomin është një zgjedhje e shkëlqyer për zbutjen e linjave të vështira në mënyrë të sigurt dhe efikase.

Nëse keni linja të thella dhe rrudha që dëshironi të bëni,  Xeomin mund të jetë injeksioni i drejtë për ju!

Kontakt: +355 68 22 93 633