Micro-needling është një trajtim revolucionar për rinovimin e lëkurës që është bërë shumë popullore në vitet e fundit.

Nëpërmjet mikroageveqe stimulojne kolagjenin, lëkura juaj do të bëhet më e lëmuar, më rinore dhe më e ndritshme, pa asnjë kohë joproduktive ose efekte anësore!

Është një trajtim pa dhimbje dhe i shpejtë që mund të bëjë mrekulli?

Micro-needling përfshin përdorimin e gjilpërave të vogla për të krijuar lëndime mikroskopike në lëkurë në një model të rregullt.

Këto dëmtime mikro shkaktojnë që lëkura të punojë për të riparuar veten, duke stimuluar prodhimin e kolagjenit dhe elastinës, të cilat janë të nevojshme për të mbajtur lëkurën elastike dhe të qëndrueshme.

Përmes nxitjes së prodhimit të këtyre substancave thelbësore, lëkura bëhet me e re dhe rifreskuar. ky trajtim nuk shkakton dhimbje kur përdoren në lëkurë, edhe pse mund të ketë pak shqetësime të lehta. Pas një trajtimi, nuk kërkohet ndalim te punes se perditshme.

Lëkura juaj mund të jetë paksa e kuqe për disa ditë, por kjo mund të mbulohet me make-up.

Përveç kësaj, perdorni krem dielli për disa ditë  kur të dilni.