TRAJTIMI I VENAVE

Çfarë është heqja e venave me lazer?

Trajtimi  CTEV është një metodë endovenoz duke përdorur një fibër lazer të veçantë të shoqëruar me një pajisje të gjatësisë së valës 1320 nm infra të kuqe.

Ndryshe nga trajtimet e tjera me lazer, CoolTouch CTEV synon ujin brenda mureve të venave,i cili pastaj absorbohet, në vend të hemoglobinës. Duke përdorur metodën e ablation përveç një lazer infra të kuqe, trajtimi me CoolTouch CTEV mund të sjellë rezultate të qëndrueshme dhe efektive të heqjes së venave pa nevojën e një operacioni invaziv.

Pacienti është një kandidat i shkëlqyeshëm për t'u nënshtruar heqjes së venës me lazer nëse ata përjetojnë venat e padëshiruara të këmbëve më të vogla se një inç në gjerësi. Lazer CoolTouch CTEV mund të përdoret për të synuar dhe hequr venat blu dhe venat me variçe në të gjitha fushat e mëposhtme, duke përfshirë, por pa u kufizuar në:  kofshë, gju .Përfitimet e lazerit CTEV në kundërshtim me heqjen e venave kirurgjikale përfshijnë më pak rrezik të infeksionit, më pak irritim të lëkurës dhe efekte anesore minimale.

Trajtimi me CoolTouch CTEV është larg nga trajtimi më i njohur i pajisjes me lazer për venat e këmbëve, dhe rekomandohet nga ekipi i specialistëve të venave, ekspertëve dhe flebolog. Përveç përdorimit shumë të efektshëm në trajtimin e venave kokëfortë në këmbë, një trajtim lazer krejtësisht joinvaziv i quajtur CoolTouch Varia është ideale për venat e padëshiruara të fytyrës pranë temthave, hunde dhe nën sytë.

Ata të cilët nuk mund të jenë kandidatë për t'u nënshtruar një flebektomi me lazer mund të jenë kandidat për një nga trajtimet e mëposhtme të heqjes së venave: sclerotherapy ,Flebektomi kirurgjikale