QENDRA E TRAJNIMEVE VENUS

Per ju qe doni te mesoni apo te coni nje nivel me tej njohurite tuaja nga specialiste dhe trajnues me eksperience nga Shqiperia dhe Europa.

Ofron per ju trajnime & kurse  ne fushen e Estetikes dhe Dermatologjise Kozmetike.

 ESTETIKE

Kurse dhe kualifikime  te formimit profesional  nga 3- 12 muaj te nivelit Kombetar dhe Qendror.Programi qe do ndiqet eshte ai Kombetar dhe Metoda Angeze te implementuara si dhe trajnues per MAKE-UP & HAIR STYLING nga LONDRA.

Certifikate te Licensuar dhe unifikuar nga Ministria Finanacave dhe e Punes.

 

DERMATOLOGJI KOZMETIKE

LASER

Kurse & Trajnime Laseri,Terapi & Kirurgji me Laser

Ne Bashkepunim me "LASER CENTER" ne  ATHINE ne ju ofrojme trajnime per fillesrate apo per ata qe duan ta cojne nje nivel me lart njohurine e tyre. 

INJEKSIONE ME FILLERS & BOTOX

Kurse te individualizuar apo ne grup.

Per informacione te metejshme mund te kontaktoni

tel;0035542364399

e-mail;info@venusderm.com