Kur të hyni në  te 40-at, anti-plakja dhe kujdesi për lëkurën tuaj eshte pak më e rëndësishme ,kur filloni të përjetoni ndryshime më drastike.

Është rreth kësaj kohe që rrudhat fillojnë të duken më të thella, linjat e imëta bëhen më të mëdha dhe cilësia e lëkurës me të vërtetë ndryshon.

Një regjim i madh për kujdesin e lëkurës dhe një dermatolog me përvojë janë kritike për ruajtjen e lëkurës së shëndetshme me ngjyra të ndezura në 40-at tuaj dhe më tutje.

Disa nga shqetësimet më të mëdha që dëgjojmë nga pacientët në të 40-at janë rreth çështjeve të mëposhtme: rrudhat,,njolla dielli , Ndryshimet strukturore , Kanceri i lëkurës,leshimi i lëkurës .

Disa nga trajtimet më të njohura për t'i adresuar këto shqetësime për pacientët në 40-at  janë: Botox / Dysport / Xeomin & Dermal Fillers IPL Photofacial Lasers jo-Ablative Fractional, Trajtimet e tonifikimit të lëkurës

IPL Photofacial Lasers jo-Ablative Fractional,Tattoo Laser,   PDT Për Lesione para-kanceroze.

Është e domosdoshme që pacientët e të gjitha moshave të jenë të vetëdijshëm për ndonjë ndryshim anormal të lëkurës që mund të tregojë praninë e kancerit të lëkurës ose melanoma.

Dermatologët e certifikuar nga bordi në qendrën e Venusit mund të kryejnë ekzaminime të kancerit të lëkurës dhe përgjithësisht rekomandojnë terapi për largimin e lezioneve para kancerozë.

Nëse jeni i shqetësuar për një ndryshim anormal të lëkurës, ju lutemi kontaktoni menjëherë zyrën tonë për një konsultim.

Na kontaktoni për kujdesin më të mirë të lëkurës në 40-at tuaj!