aesthetic dermatology video

Qender Mediko-Estetike & Laseri Venus

eshte qendra e pare e aplikimit te Laserit & Dermatologjise Kozmetike ne Tirane,prej vitit 2001 eshte e dedikuar te ofroje trajtimet profesionale te Dermatologjise Kozmetike & Laserit te cilesise me te mire, me aparatet me te mira, te kryer nga Specialiste te Laserit dhe estetiste me eksperience dhe me kualifikimet me te larta. Qendra Venus ofron dhe sherbime te specialteteve te ndryshme mjekesore.