Jeta jote është në rregull dhe ju mund ta shijoni atë me perspektivën që mund ta sjellë vetëm përvoja dhe pjekuria.

Ju jeni duke menduar më shumë për shëndetin tuaj dhe duke u kujdesur për veten për të qëndruar aktiv dhe doni të dukeni të rinj sa ju ndiheni.

Këtu në qendrën Venus, pacientët në moshën 50 vjeçare duhet të marrin disa vjet larg pamjes së tyre dhe rinovojnë pamjen .

Disa nga shqetësimet e përbashkëta që dëgjojmë nga pacientët tanë pesëdhjetë-e ca  përfshijnë: Leshimi i lëkurës ,Venat merimangë dhe venat me variçe, Humbja e volumit, njolla moshe, Rrudha të thella.

Ndërsa trajtimi i saktë i rekomanduar gjithmonë përshtatet me gjendjen unike të individit, mjekët tanë shpesh kryejnë trajtimet më të fundit për trajtimin e shqetësimeve të pacientëve tanë në vitet e 50-ta: RF, sclerotherapy ,Voluma, lazer Neuromodulatore, tonifikimi i lëkurës sclerotherapi Voluma.

Perdorimi lazerit është një trajtim popullor për pacientët tanë në mes të moshës 50 dhe 59 vjeç, pasi ofron rinovim të dukshëm të fytyrës dhe trajton një sërë problemesh të zakonshme, duke përfshirë: njollate e diellit, pikat e moshës rrudhat,

Leshimi i lëkurës

Problemet e pigmentimit

Ndryshimet strukturore

Gjatë konsultimit tuaj me një nga dermatologët tanë ekspertë, do të jenë në gjendje të rregullojnë trajtimin tuaj Me një regjim dhe mbrojtje të mirë , rezultatet janë afatgjata.  

Kujdesi për lëkurën në 50-at tuaj? Na telefononi sot!