DOBESIM, LIFTING, HEQJE E CELULITIT, TRAJTIM I STRIJEVE DHE PERMIRESIM I ELASTICITETIT me Infrared/ Radiofrekuence/ Endermologji

PRINCIPET E TRAJTIMIT PER DOBESIM, LIFTING, HEQJE TE CELULITIT, TRAJTIM TE STRIJEVE DHE PERMIRESIM TE ELASTICITETIT TE LEKURES SE TRUPIT


Te dukemi dhe te ndihemi te bukur!
Te gjitha teknologjite ne nje aparat te vetem.
Si te dobesoheni-nje nga problemet qe shqetesojne nje pjese te mire te njerezve te te dy gjinive femra dhe meshkuj.

Menyra e te ngrenit jo e shendeteshme, menyra e qendrimit ulur, aktiviteti fizik jo aq sa duhet, ndikimi hormonal, si dhe faktore te tjere ndikojne ne peshen tuaj.

Ka nje zgjidhje qe do ju ndihmoje ju ne menyre qe te dobesoheni ne menyre te shendetshme pa prekur organet vitale duke permiresuar dhe stimuluar metabolizmin e tyre dhe duke shkuar ne rezultatin qe ne deshirojme.

Sot shkenca ne saj te teknologjise se avancuar na sjell nje kombinim te disa teknikave me te fundit ne menyre qe ne te marrim efektet dhe zgjidhjen e shume problemeve qe ne deshirojme.

Pervec se ne kerkojme te dobesohemi apo te rregullojme celulitin, te shkrijme dhjamin, na duhet qe te mbledhim lekuren e leshuar-atehere me ane te kesaj teknologjie (RF dhe Infrared Laser) ne e arrijme kete rezultat.