Jeta është e ngarkuar rethte 30-ave dhe kjo është koha kur procesi i plakjes së lëkurës fillon të përshpejtohet.

A keni vene re kohët e fundit se jane shtuar rrudhat tuaja te para?

Ndërsa lëkura ende prodhon kolagjen dhe elastin, disa rrudha mund të bëhen të dukshme, cilësi e lëkurës mund të fillojë të ndryshojë dhe kujdesi për lëkurën ka të bëjë me ndryshimet qe ndodhin me kalimin e viteve

Shumë pacientë në 30-tat e tyre ankohen per:

Rrudha Dhe Vija Fine

Njolla Dielli

Keqardhje Per Tatuazhet Qe Kane Bere

Dhjam Qe Nuk Shkrihet Ne Zona Te Lokalizuara

Dermatologët e certifikuar trajtojnë këto shqetësime të lëkurës tek pacientët në te 30-at e tyre me
procedura të tilla si:

Injeksionet

IPL Photofacial

Trajtimi I Tattoo Me  Laser

Konturimi Trupit 

Shume pacient te te 30-at ankohen per:  

Rrudhat Dhe Vija Fine

Njollat Kafe Nga Dielli

Keqardhje Per Tatoo 

Dhjami Kokforte

Per te rregulluar kete problem ne ju ofrojme disa pp opsione si: 

Filler- at

IPL 

Laser Tattoo Removal

Body Sculpting

 

Kujdesi kekures tek te30at

If you are in your 30’s and looking to rejuvenate your skin, contact the skin care specialists at Venus Centertoday. Our board-certified dermatologists will meet with you to discuss your skin care goals and create a customized treatment plan just for you. Call us at (355) 68 22 93 633 today!