Në Venus Center, ne kombinojmë trajtime te avancuara të kozmetikes dhe  shkencës se mjekësisë për t'i sjellë pacientve tanë teknikat me të fundit per rinimin e lekures.
Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të procedurave kozmetike të dermatologjisë te aplikuara nga ekspertë në trajtimet me lazer, injeksione, trajtime të venave dhe atyre estetike.

Pasioni ynë është të zbulojmë te ju, më të bukuren, rinoren  dhe rrezatimin, per ju .

Kur vizitoheni ne Venus Center, ne do të krijojmë një plan të personalizuar për rigjenerim te bazuar në qëllimet tuaja unike kozmetike.

Fillers: Restyline, Juvederm, Teoxan, Princess…  Pse?

Sepse ne gamen e fillersave dermal jane me te miret.

RESTYLANE eshte i vetmi fillers i cili permban Acid Hyalurinik i cili eshte minimalisht i modifikuar (me pak se 1%). Kjo sepse me teper se 99% eshte identike me acidin hyalurinik human normal. Ne treg te tjere fillers dermal te cilet jane bazuar ne acid hyalurinik te kryqezuar mund te gjenden nuk posedojne keto karakteristika.

RESTYLANE (NASHA-non animal stabilised hyalurinic acid) ka nje game te gjere per rrudhat sipas lokalizimeve apo thellesise qe ato paraqesin. Ju mund ta hidratoni, revitalizoni lekuren dhe te dukeni dhe me te reja fale kesaj teknologjie.

Si mund ti heqim rrudhat qe na shqetesojne para pasqyres?

Ne cfare moshe mund ti fillojme ne ato?

Po mbi materialin qe perdoret, cili eshte me I miri dhe me i perdorshmi?

A ka rrezik per shendetin apo efekte anesore?

Sa kohe zgjat efekti I tyre?

Keto jane pyetjet me te shpeshta qe na bejne!

Jeni para pasqyres dhe shihni se keni te pranishme rrudha  ne mes te ballit apo rreth syve ne momentin qe s'jeni duke qeshur?

Rreth buzeve kane filluar viza vertikale dhe horizontale, kendi I buzeve ka filluar te  ulet poshte?

Cilat jane arsyet qe kane ndodhur keto ndryshime?

Duke qene se faktore te jashtem dhe te brendshem ndikojne ne demtimin dhe plakjen e parakohshme si; rrezatimi ultraviolet,humbja e indit dhjamor ne lekure ndryshimet hormonale, ndryshimet gravitacionale, menyra jo e shendetshme e te ushqyerit, menyra e te fjeturit, ekspresioni, stresi, rimodelimi I kockave apo kartilagove me kalimin e moshes, te gjitha keto bejne te nevojshme perdorimin e Fillers apo Botox.

-Sot ne te gjithe boten materiali me I mire dhe I pranushem biologjikisht eshte Acidi Hyalurinic(AH), i cili ne rreth 60% te sasise ndodhet ne menyre natyrale ne lekuren tone dhe biodegradohet nga organizmi.

– AH  duke qene se e ka jetegjatesine 1-2 dite, atehere molekula me stabile jane formuar ne laboratore duke qene biokompatibile me AH nativ. Eshte nje substance fleksibile qe injektohet ne lekure duke permiresuar rrudhat fine dhe ato te thella, duke bere rimodelim apo rritur volumin.

– AH Korrekton konturin dhe rrit  volumin e buzeve I ben ato me mishtore, mbush mollezat, riparon imperfeksionet, permireson cikatricet e akneve .

– AH duke patur veti viskoelastike dhe hygroskopike, kapaciteti per te terhequr ujin ben qe te rritet niveli I hidratimit qe kerkon lekura, rrit afinitetin per te duke bere nje zmadhim tridimensional te xhelit.

Nese ju shqetesojne rudhat apo doni te korrektoni tipare ne fytyren tuaj drejtojuni mjekut dermatolog  per te mare shpjegimet se si duhet te parapergatiteni.

Zakonisht ju mund ti filloni keto trajtime ne moshen 18 vjec e lart.

Efektet anesore jane disa: si skuqje, enjtje, nxirje, riaktivizimi herpes simpex, nekroze e lokalizuar, por qe zgjasin pak dite.

Sa kohe e ka efektin fillers? 

Zakonisht per buzet periudha mesatare eshte 6 muaj duke qene se ka vaskularizim me te madh dhe e pershpejton biodegradimin me shume se zonat e tjera ku efekti ne rrudha zgjat 9-12 muaj.

Nese ju  perdorni produkte te licensuara nuk ka rreziqe per shendetin por nese nuk njihet mire anatomia e fytyres mund te ndodhe te shkaktoni nje okluzion apo mbyllje te nje ene gjaku, prandaj ne te gjithe boten keto trajtime behen  nga mjeket dermatologe te trajnuar. Eshte mjeku qe ju do zgjidhni I cili do ju sqaroje se cfare medikamentesh duhet apo nuk duhet te pini dhe keshillat qe duhet te merrni pas injeksioneve.

– Perdorni AH qe jane te sigurta e te  aprovuara nga FDA te cilat biodegradohen komplet nga lekura juaj. Duke qene se ne treg ka  produkte  te ndryshme; te biodegradushem, semipermanent apo permanent, sot tendenca eshte te perdoret AH duke qene se eshte me i pranushem nga organizmi dhe efektet anesore jane me te vogla se te gjithe fillersat e tjere.

– Kush jane disa nga produktet e aprovuara?

Restylane, Juvederm, Esthelis, Filorga, Teoxan produkte te cilat bota I perdor duke filluar qe nga Restylane mbi 20 vite, ky fillers ka dhe perdorimin me te madh ne bote.