QENDRA E TRAJNIMEVE VENUS

Per ju qe doni te mesoni apo te coni nje nivel me tej njohurite tuaja nga specialiste dhe trajnues me eksperience nga Shqiperia dhe Europa.

Ofron per ju trajnime & kurse  ne fushen e Estetikes dhe Dermatologjise Kozmetike.

 ESTETIKE

Kurse dhe kualifikime  te formimit profesional  nga 3- 12 muaj te nivelit Kombetar dhe Qendror.Programi qe do ndiqet eshte ai Kombetar dhe Metoda Angeze te implementuara si dhe trajnues per MAKE-UP nga LONDRA.

Certifikate te Licensuar dhe unifikuar nga Ministria Finanacave dhe e Punes.

 Per regjistrim na kontaktoni ne nr 042364399