Sonophoresis- Ultrasaund/ Iontoforesis

Sonophoresis- ultrasaund/ Iontoforesis është një trajtim i sigurt jo-invaziv, i cili është i përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës.Kjo metodë transporton molekulat e vitaminat përmes lëkurës ,serumet duke përdorur valët e ulëta të frekuencave për të ndihmuar dpërtimin në shtresat e lëkurës. Eshtë shumë më efektive se trajtimet konvencionale me ultratinguj – deri në 28000 vibrime per sekonde!.Trajtimi përdor valët e zërit per te futur produktin në dermis te lëkurës për të qenë më efektive.


Përse Përdoret?

-Për të hequr pikat e zeza ne thellesi
-Ulur skuqjen
-Forcuar kapilarët sipërfaqësore
-Për të përmirësuar tonin e lëkurës
-Stimuluar krijimin e kolagjenit
-Rritjen e qarkullimit e gjakut dhe limfes të qelizave në mënyrë qe lëkura juaj te ndjehet e bute, dhe me cilesi te përmirësuar .

Çfarë Rezultate Do Te Shihni?

Sonophoresis penetron produktin thellë në lëkurën tuaj menjehere,me rezultat të gjatë e të qëndrueshm. Menjëherë pas trajtimit tuaj lëkura juaj do të duket rrezatuese e hidratuar dhe e ushqyer. Për përmirësimin më të madh të lëkurës tuaj, ne rekomandojmë një protokoll të trajtimeve.

Ultratingujt stimuloin ne përmirësimin e kolagjenit dhe elastines, kontrollon pigmentimin, duke rritur depërtimin e serumeve apo solucioneve te pasura me vitamina A dhe C,oligoelementeve ,8 faktorët e rritjes dhe peptides komplekse esenciale për mirëmbajtjen e një lëkurë të shëndetshme dhe te re.
Trajtimi është një kombinim i dy metodave shumë të sofistikuara shkencore: rrymen galvanike te pulsuar dhe ultratinguj brenda një trajtimi.