Trajtimi ne menyre jo ablative i akneve & shenjave pas tyre, zvogelimi i poreve, trajtimi rrudhave fine dhe rritje elasticiteti per fytyren & trupin.

Laser 1450nm i specifikuar per keto probleme, ku targeti eshte uji dhe veprimi i tij nepermjet nje aparati me ftohje, le epidermen te paprekur dhe rrezja shkon ne derme duke vaporizuar ujin, minimizuar gjendrat e yndyres dhe stimuluar kolagenin duke permiresuar cilesine e lekures, pacienti nuk eshte i acaruar dhe vazhdon jeten normale.

Por ka dhe laser te tjere me agresiv ku lekura acarohet me shume dhe duhet te rrish ne shtepi disa dite.

Lazeri i ri Smoothbeam ofron përfitimet e mëposhtme:

Teknologji e Re: Jo një produkt rinovimi, procesi LASR i Smoothbeam (rinovimi i lëkurës i asistuar me lazer) është një teknologji krejtësisht e re për rimodelimin e kolagjenit. Gjatësia e valës 1450 nm në mënyrë selektive nxehet dermën e sipërme, duke shkaktuar një dëmtim të lehtë termik. Reagimi natyror i shërimit të trupit fillon rimodelimin e kolagjenit dhe depozitimin e kolagjenit të ri, të organizuar. Rezultati është një lëkurë më e butë, më e njëtrajtshme.

Mbron Epidermën: Smoothbeam përmban pajisjen e Patentuar të Dinamikës së Ftohjes (DCD) të Candela, e cila ftoh epidermën para dhe gjatë ekspozimit me lazer. DCD automatizon shpërndarjen e kriogjenit për të kontrolluar në mënyrë optimale dëmtimin termik në mënyrë që ngrohja të ndodhë në thellësinë e dëshiruar të depërtimit ndërsa zonat përreth të mbesin të freskëta. Kështu, ripërtëritja e lëkurës arrihet në mënyrë efektive.

Koha minimale e rënies së pacientit: Mbrojtja efektive e lëkurës do të thotë që pacientët përjetojnë joproduktive minimale kur krahasohen me trajtimet konvencionale. Asnjë kujdes para trajtimit ose pas trajtimit nuk do të thotë që trajtimet anatomike rreth syve dhe buzës së sipërme mund të jepen shpejt dhe lehtë.

 Lazeri diodë 1450 nm është i sigurt dhe efektiv në trajtimin e të gjitha llojeve të lëkurës. "Reduktimi i sebumit dhe përmirësimet në shenjat  e puçrrave japin përfitime të konsiderueshme të trajtimit me lazer," Veprimi  afatgjatë  me Smoothbeam, së bashku me efikasitetin klinik të njëtrajtshëm dhe efektet minimale të padëshirueshme, e bën këtë lazer diodë një linjë t të parë, linjë të dytë modalitete te  trajtimit për puçrrat ne stad  mesatar deri në të rënda. Shumica e pacientëve përjetojnë dhimbje më të madhe gjatë seancës së parë për shkak të lezioneve më inflamatore. Sidoqoftë, ndërsa numri i lezioneve inflamatore zvogëlohet, pacientët normalisht përjetojnë më pak dhimbje me trajtimet pasuese dhe mund të tolerojnë me mire , lazeri diodë 1450 nm lëshon dritë që absorbohet fort nga uji në lëkurë. "Nxehtësia gjenerohet në dhe përreth gjëndrave dhjamore, duke ndryshuar kështu strukturën e tyre.Ky ndryshim në gjëndrat dhjamore - shkaku kryesor i puçrrave - lejon pastrimin efektiv të puçrrave që zgjasin. " Smoothbeam gjithashtu shkakton efekte anësore minimale sepse lëkura ruhet përmes sprejit të pajisjes së integruar dinamike të ftohjes (DCD).

 lazer diodë 1450 nm përmirëson shkallën e përgjigjes për trajtimin e puçrrave fytyre inflamatore vulgaris dhe eritemës post-inflamatore. "Ky kombinim mund të ketë gjithashtu efekte sinergjike për të përmirësuar efikasitetin për dhëmbëza puçrra sesa ato të marra vetëm me gjatësi vale.

një reduktim i dukshëm i numrit të puçrrave inflamatore të fytyrës pas vetëm një deri në tre seanca, madje edhe në pacientët të cilët kishin qenë rezistent ndaj terapive tradicionale të ditës ose sistemike.

Përmirësim i lehtë deri mesatar në fytyrën e trajtuar per rrudhat është vërejtur në të gjithë pacientët. Rritja e kolagjenit dermal është parë 6 muaj pas katër trajtimeve të njëpasnjëshme