TEOXANE nje fillers i cili ka marre  aprovimin e FDA për tre mbushës të lëkurës HA, RHA®2, RHA®3 dhe RHA®4 që perdoren për korrigjimin  rrudhave të moderuara dhe të forta të rrudhave të fytyrës.

Gjenevë, Zvicër, 19 tetor 2017 -Teoxane Laboratories, një lider global në mbushësin e lëkurës Acid Hyaluronic, kanë kënaqësinë të shpallin se kane marrë miratimin e US Food and Drug Administration (FDA) për 3 mbushës të lëkurës HA, RHA®2, RHA®3 dhe RHA®4 për korrigjimin e rrudhave të rrudhave të moderuara dhe të forta dinamike të fytyrës (NLF) në të rriturit e moshave 22 vjeç e lart.

Themeluesi dhe CEO i Teoxane Valerie Taupin tha: "Që nga fillimi i tij në 2003, themelet e kompanisë kanë qenë të bazuara në kërkimin dhe zhvillimin e integruar.

Sot ne jemi të kënaqur me lajmin e miratimit të FDA nga RHA®2, RHA®3 dhe RHA®4 për shitje në tregun e SHBA.

Kjo përforcon edhe më shumë angazhimin tonë për të furnizuar mbushësin e lëkurës HA me cilësi të lartë në shkencë, në tregun global".