MESOSLIM është një trajtim i ri joinvaziv për mjekren dyfishe.

Në të kaluarën, opsion i vetm efektiv për zvogëlimin e yndyrës nën mjekër ishte kirurgjia plastike ose liposuction; megjithatë, tani kjo yndyrë mund të reduktohet përmes një serie të thjeshtë të injeksioneve!

Mesoslim është formuluar me permbajtje acid deoxycholic dhe punon duke thyer qelizat e dhjamit qe ndodhen nën mjekër. Qelizat e yndyrës janë në shënjestër dhe shkatërrohen, pastaj eliminohen natyrshëm nga trupi.

Trajtimi mund të zgjasë deri në pesë minuta.

Një seri injeksionesh vendosen në një model në zonat nën mjekër të cilat kanë nevojë për trajtim.

Është e rëndësishme të vizitoni një dermatolog me përvojë, të certifikuar nga bordi, si ato në Qendrën Venus për një trajtim mesoslim, pasi ata do të dinë saktësisht se ku duhet të vendosin injeksione për rezultatet më të mira.

Pas trajtimit, pacientët mund të përjetojnë nxirje të përkohshme, ënjtje ose mpirje; megjithatë, këto efekte anësore janë per nje kohe te shkurter dhe pacientët as nuk duhet të vendosin një fashë jashtë zyrës!

Kush është kandidat për Mesoslim?

Shumë burra dhe gra kanë depozitim me pamje të dyfishte ne zona që ata do të dëshironin ti shpëtonin. Mjekra  e dyfishtë mund të ndodh edhe nëse një person nuk është mbipeshë, dhe mund ta bëjnë qe një person të duket më i shendoshe se sa eshte me të vërtetë.

Nuk ka ushtrime të synuara për të hequr qafe një mjekër të dyfishtë, dhe nëse ka provuar pas një ndryshimi të mënyrës së jetesës apo dietës, gjasat janë se nuk do të ndodhë heqja e saj. Nëse keni një mjekër të dyfishtë, mesoslim mund të jetë i tamam për ju.

Kjo është një mundësi e mirë për burrat dhe gratë që kanë yndyrë të tepërt submental duke shkaktuar një mjekër të dyfishtë. Sidoqoftë, nëse një person vuan nga lëkura e leshuar, qe tundet nën mjekër, mesoslim  mund të mos jetë zgjedhja e duhur. Mesoslim synon qelizat yndyrore, jo lëkurën e lirshme. Nëse keni lëkurë të varur nën mjekrën tuaj, ju dëshironi të hiqni qafe.

Programoni një Konsultim Mesoslim Sot Nëse keni yndyrë të tepërt nën mjekër tuaj që dëshironi të hiqni qafe në një mënyrë jo invazive, mos hezitoni të gjeni Qendrën Venus për të mësuar më shumë rreth këtij trajtimi dhe për të caktuar konsultimin tuaj!

Vetëm telefononi (+355) 68 22 93 633/ 042 364 399 sot!