Ne daten 13 dhe 16 Nentor 2019 organizohet workshop per ato qe duan te mesojne make-up per ta aplikuar vet ne shtepi.Ju do te paiseni me kit ku do te mesoni dhe do te aplikoni make up,do jete nje trajnim interaktiv intensiv per te mesuar makeup ditor,mbremje,evente,bodypainting..