Është vlerësuar se 7 nga 10 gra dhe 3 nga 10 burra do të formojnë
venat e dukshme të fytyrës gjatë jetës se tyre.Ka dallime midis
llojeve të venave të dukshme që mund të formohen në fytyrë dhe
dermatologët tanë e marrin këtë parasysh gjatë përcaktimit të një
plani të trajtimit.
Ne kemi teknologjinë më të avancuar në dispozicion të sigurt
dhe te efektshme per te pakesuar venat ne fytyre.
Cfare jane venat ne fytyre?
Jane ene te vogle gjaku te zgjeruara,si rrjedhoje e mureve te
dobeta te gjakut.Kur jane te kuqe quhen teleangiektazi dhe kur
jane ngjyre blu njihen si vena retikulare.
Venat merimangë janë në përgjithësi venat më të vogla që shpesh
formohen në faqe, hundë dhe mjeker.Vene retikulare janë
më të mëdha,shpesh të shfaqura në zonen temporale dhe balli. Venat ne fytyrës formohen në mënyrë tipike tek njerëzit me
lëkurë të celet dhe bëhen më të zakonshme kur njerëzit kalojne
në moshë, shpesh për shkak të ekspozimit të tepërt të diellit,
marrjes së alkoolit ose arsyeve gjenetike.