Shumë njerëz, si burra dhe gra, vuajnë nga një mjekër e dyfishtë e dukshme që nuk zhduket edhe pas humbjes së peshës me dietë dhe stërvitje.

Gratë gjithashtu mund të vuajnë nga një "qafe gjeldeti" ose lëkura e tepërt e lirshme nën mjekër të shkaktuar nga graviteti dhe procesi i plakjes natyrore.

Megjithatë, ka një shumëllojshmëri të mjeteve në dispozicion për të ndihmuar në reduktimin e pamjes së mjekres të dyfishtë dhe të lirshme, varje e lëkurës.

Ju nuk duhet të jetoni me një kontur të padëshiruar, jo tërheqës të mjekrës - me ndihmën e liposuksionit ose një prej pajisjeve jo-invazive të shtrëngimit të lëkurës, ju mund të shkoni në rrugë për të arritur një mjekër të skalitur.

Liposuction

CoolMini

Kybella

Trajtime për tonifikimin e lëkurës për qafën dhe mjekrën