Eshte nje pajisje me frekuence te ulet te ultratingujve, e cila paraqet evolucionin e fundit te kavitacionit dhe efektivitetit ne luften kunder dhjamit dhe celulitit.

Kjo pajisje eshte shume e suksesshme per reduktimin jo-kirurgjikal te indit dhjamor te lokalizuar dhe celulitit.

Zonat e trupit te trajtuara me New Strong Contour reagojne ne thellesi duke krijuar flluska, te cilat duke shperthyer cojne ne carjen e adipociteve (qelizave te indit dhjamor), duke lejuar keshtu drenimin e yndyres nga qelizat e melcise dhe veshkave.

New strong contour ka keto efekte:


  • Permiresim i tonit dhe elasticitetit te indeve
  • Lifting i indeve te trupit, me rezultate te menjehershme
  • Permiresim sinjifikativ i efektit te pamjes si lekure portokalli
  • Rimodelim progresiv i konturimit te trupit        

New Strong Contour ben reduktim te dukshem ne cm qe nga seanca e pare ne disa zona te trupit.

Rimodelimi eshte i shpejte dhe permiresimi i konturit te trupit eshte evident pas disa seancave.

Trajtimi me kavitacion me ane te New Strong Contour kompletohet pas aplikimit te PRESSOMASS, masazhit me presion i domosdoshem per te drenuar punen e kavitacionit dhe zvogeluar perimetrin, ne nje menyre te ekuilibruar dhe pa trauma per trupin.

Protokolli: 8-12 seanca ne varesi te problemit, cdo 1-2 jave.

Follow up: 1-3 seanca cdo 6 muaj

Kohezgjatja: 15-30 minuta

Trajtim i padhimbshem!

Kunderindikacionet

-Pacemaker ose proteza metalike

-Inflamacione akute te indeve

-HTA i rende

-Ankesa neurologjike

-Semundje serioze kardiake

-Pamjaftueshmeri te veshkave

-Alterime te funksionit te melcise

-Nivele te larta te triglicerideve hereditare

-Derme/epiderme e infektuar/traumatizuar

-Ethe

-Semundje serioze ngjitese: TBC

-Shtatzenia

-Diabeti i dekompensuar

-Sklerodermia

-Mycete

-Trajtimi ne zonen qendrore te gjinjve

-Trupi me proteza, silikon, gel, acquamid

-Trupi ne te cilin jane te inokuluar aminoacide, fillers apo botox