Angioma stelare është një lloj telangiectasie  (enët e gjakut të fryra) që gjenden pak nën sipërfaqen e lëkurës, shpesh që përmbajnë një pikë të kuqe qendrore dhe të kuqërreme që rrezatojnë jashtë si një rrjetë merimange.

Heqja perfundimtare eshte me rreze Laser kryesisht NdYAG 1064nm LP.