KURSE ESTETIKE

Kurse dhe kualifikime  te formimit profesional  nga 3-6-9- 12 muaj te nivelit Kombetar dhe Qendror.

Programi qe do ndiqet eshte ai Kombetar dhe shtese per te apasionuarit me Metoda Angeze te implementuara si dhe trajnues per MAKE-UP nga LONDRA.

Programi do jete ne varesi te kohezgjatjes qe ju jeni te interesuar.Per detaje mund te na kontaktoni.

Certifikate te Licensuar dhe unifikuar nga Ministria Finanacave dhe e Punes.

 Per regjistrim na kontaktoni ne nr 042364399

info@venusderm.com

 

Programi

Shendeti , higjena dhe siguria

Ky kapitull perfshin:

 • Paraqitja profesionale
 • Shendeti personal dhe higjena
 • Crregullimet dhe semundjet e lekures
 • Alergjite e lekures
 • Siguria e sallonit
 • Pergjegjesite ligjore

RECEPSIONI

Ky kapitull perfshin:

 • Dizenjimi I recepsionit
 • Recepsionistja
 • Takimet
 • Pagesa
 • Produktet ne shitje
 • Te drejtat e klienteve
 • demonstrimet
 • Detyrat dhe pergjegjesite ne pune
 • Marredhenia me koleget
 • Gjuha e trupit
 • Permiresimi I efektshmerise personale
 • Sherbimi ndaj klientit
 • Teknikat e vleresimit
 • Faktoret e menyres se jeteses
 • Observimi dhe vleresimi diagnostik

NDERTIMI & KUJDESI PER LEKUREN

Ky kapitull perfshin:

Ndertimi Lekures

Tipet e Lekures

Testimi I lekures

Pastrimi Lekures

Eksfolimi

Masazhi

Maskat

 • DEPILIMI & EPILIMI

 •  Tipet dhe ndertimi qimes

 • Depilimi me dyll,lloje

 •  Teknikat e Depilimi

 • Keshilla pas depilimit                                      

 •   Cfare eshte epilimi

 •  Impakti psiko-sociali I shtimit te qimeve te pacienti

   

 

TRAJTIMET ELEKTRIKE PER TRUPIN DHE FYTYREN

Ky kapitull perfshin:

 • Trajtimi faradik
 • Trajtimi galvanik
 • Trajtimi me frekuence te larte
 • Trajtimi vibruese rrotulluese
 • Trajtimi me thithje vakumi
 • Trajtimi mikrokorent

 

 

MASAZHIMI I  TRUPIT

 Ky kapitull permban:

 • Efektet fizike dhe psikologjike
 • Kunder-indikacionet
 • Levizjet e masazhit
 • Konsultimi
 • Pajisje dhe materiale
 • Procedura e trajtimit
 • Llojet e masazhit
 • Masazh drenazhimi
 • Masazh relaksues
 • Perkujdesja

AROMATERAPIA

Ky kapitull permban:

 • Vajrat esenciale
 • Vajrat bartes
 • Tipet e masazheve
 • Kunder-indikacionet
 • Kunder-veprimet
 • Pergatitja e dhomes, klientit dhe estetistes
 • Perzgjedhja dhe perzierja e vajrave esenciale
 • Procedurat e trajtimeve
 • Rutina e masazheve
 • Perkujdesi
 • Shitja e produkteve

MANIKYRI DHE PEDIKYRI

Ky kapitull permban:

 • Crregullimet e lekures dhe thonjve
 1. Manikyri:
 • Kunder-indikacionet
 • Pajisjet, materialet dhe produktet
 • Sterilizimi dhe sanitanizimi
 • Parapergatitja
 • Planifikimi i trajtimit
 • Procedura e manikyrit
 • Masazhimi i duarve
 • Dekorimi i thonjve
 • Aplikimi i xhelit
 • Arti i thonjve
 • Perkujdesja dhe keshillimi
 • Ushtrimet per duart
 • Manikyri per meshkujt
 1. Pedikyr:
 • Recepsioni
 • Kunder-indikacionet
 • Pajisjet dhe materialet
 • Parapergatitjet
 • Procedura e aplikimit
 • Pastrimi i lekures se ashper
 • Masazhimi i kembeve
 • Ushtrimet per kembet dhe kycet
 • Vetullat
 • Qerpiket
 • make-up tips

NUTRICIONI

DIETA DHE MIREMBAJTJA  E TRUPIT

     Ky kapitull permban:

 • Lendet ushqyese
 • Antioksidantet
 • Vitaminat
 • Vlerat ushqimore``
 • Konsultimi i klientit
 • Planifikimi dhe keshillimi i klientit ne kontrollin dietik

AKTIVITETI FIZIK

       Ky kapitull permban:

 • Anatomia dhe fiziologjia
 • Kunder-indikacionet
 • Perkujdesi

Informacione te pergjithshme te trajtimeve estetike te avancuara

 • piling kimik
 • mikrodermabrazioni
 • Laseri dhe burimet e drites