Venus Center eshte nje Qender Laseri dhe Dermatologjise Kozmetike te Avancuar

Ne ju ofrojme teknikat me te acancuara te shkencës se mjekësisë Estetike duke i sjellë pacientëve tanë risite me të fundit në përtëritjen e lekures.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri të procedurave kozmetike të dermatologjisë te cilat ofrohen nga ekspertë të mirënjohur në trajtimet me lazer, injeksione, trajtime të venave dhe liposuksion.

Pasioni ynë është te nxjerrim tek ju më të bukuren, rinoren dhe pamjen rrezatuese duke qene sa me natyral. Kur vizitoni “Venus Center” ne do të krijojmë një plan të personalizuar për rinim, bazuar në qëllimet tuaja unike kozmetike.

Mësoni më shumë për Qendrën tonë.

Konsultimet jane FALAS, ne jemi te dedikuar tju ndihmojme dhe tu ofrojme zgjidhjen e problemeve mjekesore apo kozmetike.

 

Vizita Dermatologjike & Semundje Seksualisht te trasmetueshme

 • Ekzaminim i lekures me Llampe Wood

 • Diagnostikim nishanesh me dermatoskop

 • UVB-narrow Band per trajtimin e vitiligos

 • Jontoforezis per trajtimin e djerses se shtuar

 • LED terapi per aknet dhe rigjenerim

 • Trikoskopi-Ekzaminimi flokut

 • Terapi me rreze laser

 • Kirurgji Dermatologjike me laser 

 • Heqje kapilareve me lazer ne fytyre dhe ne kembe

 • Skleroterapi

 • Heqje Rrudhash me Botox

 • Mbushje rrudhash me Acid Hyalurinik

 • Injeksion me Plazem

 • Mesoterapi

 • Piling Kimik

 • Mikrodermabrazion

 • Radiofrekuence

 • Ultrasaund

 • Krioterapi

 • Elektrokirurgji

 • Mikrokirurgji

 • IPL

 • Trajtime estetike per fytyren dhe spa ditore

  Vizita Specialitetesh:

 • Alergologji

 • Infeksionist

 • Gastrolog

 • Imazheri-EKO gjiri, abdominale, gjinekologjike

 • Endokrinolog

 • Kirurg Ortoped

 • Otorino-Laringolog

 • Hematolog

 • Gjinekolog

 • Sherbime Psikologjike