Me kalimin e kohës, vëllimi në fytyrën tonë mund të zvogëlohet dhe të bëjë që fytyra jonë të ketë një pamje të vjeter. Juvederm  është formuluar posaçërisht për të shtuar volumin në faqe, molleza dhe mjekër.

Mjeket tane profesioniste do t'ju keshillojne mbi proceduren per te arritur rezultatin maksimal.

Per me shume, na kontaktoni:

info@venusderm.com