SCLEROTERAPI, PËR VENAT VARIKOZE.

Skleroterapia është një seri injeksionesh jo invazive për këmbët ose duart që është projektuar për të eliminuar në mënyrë efektive pamjen e venave merimangë.

Duke përdorur një teknikë të njohur si një trajtim agjent sklerozë, mjekët tanë administrojnë injeksione tek vena ushqyese, e cila është vena kryesore duke shkaktuar venat e tjera të vogla që të thyhen dhe shfaqen.

Adresimi i shkakut rrënjësor të problemit është mënyra më e mirë për të zvogëluar pamjen e venave merimangë në këtë vizitë të shpejtë dhe të lehtë të zyrës. Në varësi të numrit të venave të merimangës që po përjetoni, mund të jetë e nevojshme që të kryhen një sërë vizitash zyre, edhe pse është shumë e zakonshme që pacientët të vërejnë një rezultat të menjëhershëm në reduktimin e pamjes së venave menjëherë.

Skleroterapia është një procedurë shumë e sigurt dhe shpesh herë më efektive se trajtimet e heqjes së venave me lazer. Kandidatët për Trajtim Varicose Vein. 

Megjithëse shumica e individëve janë kandidat për skleroterapi në vend të procedurave më invazive të heqjes së venave, si një flebektomi, është e nevojshme që të na vizitoni për një konsultim fillestare për të përcaktuar kursin më të mirë të trajtimit për ju.

Gjatë kësaj kohe, ne do të mund t'i shqyrtojmë personalisht shqetësimet tuaja për të zhvilluar një plan trajtimi që është plotësisht i përshtatur për nevojat tuaja të sakta. Nëse nuk jeni kandidat për skleroterapi, ju mund të jeni më mirë me një trajtim të ndryshëm venë, duke përfshirë: Skleroterapia vaskulare ,Flebektomi me laser