Teksa plakemi, lëkura varet humb elasticitetin bëhet një problem i madh për shumicën e burrave dhe grave.

Me kalimin e kohës, graviteti, gjenetika dhe procesi i plakjes natyrore të gjitha kontribuojnë në laksicitetin  e lëkurës, e cila është një nga shenjat më të mëdha të moshës.

Teksa lëkura fillon të ngadalësojë prodhimin e kolagjenit, ngadalë humbet elasticitetin dhe fillon të hollohet, duke lejuar që graviteti të tërheqë atë në rënie në mënyrë më efektive, si dhe të lejojë që rrudhat të bëhen më të thella.

Kjo të gjitha kontribuon në një pamje më të vjetër, më të lodhur që shpesh nuk është aspak në përputhje me atë se si ndihet njeriu brenda.

Aplikimi platformes RF/LASER me roller dhe vakum do ju ndihmoje qe te tonifikoni dhe rifitoni elasticitetin e humbur.

Per me teper informacion mund te na kontaktoni ne +355 68 22 93 633