Kurset per Estetike fillojne në Janar 2020.

Te interesuarit mund te na kontaktojne per detaje.

Kurse 3-12 mujore,te personalizuara dhe te licensuara nga Ministria e Financave .Kursantet paisen me certifikate dhe u jepet mundesi punesimi.

Stafi i kualifikuar me eksperience mbi 15 vjet dhe me trajnues nga Londra.