Skip to Content

Forum

Bëni pyetjen tuaj

Pershendetje!Qe ne moshen 6 vjecare me jan krijuar njolla ne fytyr (quka).A ka ndonje rrugëzgjidhje per heqjen e tyre sepse sa vjen dhe me shum me krijojn bezdi?...  Me Shume »

Hi, here on the forum guys advised a cool Dating site, be sure to register - you will not REGRET it https://bit.ly/3sCrmNV...  Me Shume »

Hi, cool video to watch for everyone https://bit.ly/31yui30...  Me Shume »

Hi, cool video to watch for everyone https://bit.ly/3mbFf4g...  Me Shume »

Hello my friend. Our employees wrote to you yesterday maybe... Can I offer paid advertising on your site?...  Me Shume »

A trajtohen njollat kafe ne fytyre ne kliniken tuaj?

...  Me Shume »

Pikat e bardha

Pershendetje , Jam e interesuar per proceduren e heqejes se pikave dhjamore tek syte, Si eshte procedura dhe sa kushton? Faleminderit...  Me Shume »