Te dukemi dhe te ndihemi te bukur!

Te gjitha teknologjite ne nje aparat te vetem!


Si te dobesoheni nje nga problemet qe shqetesojne nje pjese te mire te njerezve te te dy gjinive femra dhe meshkuj. Menyra e te ngrenit jo e shendetshme, menyra e qendrimit ulur, aktiviteti fizik jo aq sa duhet, ndikimi hormonal si dhe faktore te tjere ndikojne ne peshen tuaj. Por a ka nje zgjidhje qe t'ju ndihmoje ju ne menyre qe te dobesoheni ne menyre te shendetshme pa prekur organet vitale duke i permiresuar dhe stimuluar metabolizmin e tyre dhe duke shkuar ne rezultatin qe ne deshirojme. Sot shkenca ne saj te teknologjise se avancuar na sjell nje kombinim te disa teknikave me te fundit ne menyre qe ne te marrim efektet dhe zgjidhjen e shume problemeve qe ne deshirojme. Pervec se ne kerkojme te dobesohemi apo te rregullojme celulitin, te shkrijme dhjamin na duhet qe te mbledhim lekuren e leshuar, atehere me ane te kesaj teknologjie ne e arrijme kete rezultat. Me poshte ju mund te merrni nje informacion me te detajuar se cfare jane dhe perse sherbejne keto trajtime:


a) Infrared laser permireson cilesine nepermjet nxehtesise te lekures dhe energjise qe krijohet nga RF.

b) Vacuum plus me rollera te dizenjuar per manipulim ne menyre specifike ben penetrimin e RF deri ne 5-15mm. Ne te njejten kohe vakumi dhe rrollerat mekanike, manipulojne indin e ngrene dhe e terheqin indin fibrilar, ne menyre efektive shperben qelizat dhjamore, si dhe permireson qarkullimin kapilar.
Rrit drenazhin limfatik, metabolizmin si dhe pakeson apo zvogelon ne numer zonat aktuale te depozitimit te dhjamit si dhe ne kete menyre permireson efektin konturues te trupit.

c) Teknologjia e vakumit ben qe te palosi lekuren dhe energjia e RF te penetroje ne palosje specifike te lekures, duke permiresuar ne menyre te rritur efektet dhe sigurine madje dhe per kapaket e syve.

d) Cavitation me 40kHz low frequence ben qe te shtrengoje qelizat dhjamore te cilat efektivisht trajtohen si qeliza te qendrueshme dhjamore: gjate ketij procesi eshte nje shkembim pozitiv dhe negativ I presioneve. Keshtu qe qelizat dhjamore shtypen ne menyre te njejte keshtu si rezultat ato zvogelohen.

Nje protokoll trajtimi permban 10 seanca. Kofshet do te dobesohen 2~6cm (mesatarisht circumference ulet 2~3cm rrezultati eshte individual). Efekti tonifikues permiresohet 50-75%.