Venus Center është një nga praktikat e vetme në Tiranë që ofron mbushësit me te rinj te lëkurës, gamen e Teoxane RHA.
Ky filler i ri i avancuar ka një proces unik të prodhimit që ofron një xhel të butë dhe koheziv që është në gjendje të mbush rrudhat tuaja me rezultate të menjëhershme. Mjekët tanë janë ekspertë në kryerjen e trajtimeve të mbushjes dermale ne lëkurë dhe i kryejnë këto trajtime në vend të asistenteve ose infermiereve.

Teksa plakemi, lëkura jonë në mënyrë të pashmangshme e humb pamjen e saj rinore, pasi prodhimi i volumizuesve natyral dhe hidratuesve  natyrore të lëkurës si acid Hyaluronic (HA) zvogëlohet, duke lënë linjat dhe rrudhat ku lëkura jonë dikur ishte rinore, madje dhe rrezatuese.

Teosyal është një mbushës i lëkurës HA, i përbërë nga të njëjtat përbërës volumizing dhe hidratues të lëkurës tuaj, kështu që është zgjedhja e natyrshme për reduktimin e pamjes së linjave dhe rrudhave. Kur injektohet nga një ekspert te  dermatologjisë kozmetike të çertifikuar, ajo menjëherë lëshon dhe shton volumin në zonat ku ka humbur. Edhe linjat më të mira mund të trajtohen me besim tek Teosyal në Venus Center.

 

Cili është sekreti?

Ky mbushës i mahnitshëm i lëkurës është projektuar posaçërisht për t'u integruar në indin tuaj për të siguruar rezultate delikate dhe madje pa prishur konturet natyrore të fytyrës tuaj, kështu që mund të jeni të sigurt se askush nuk do të dijë se si arrini të dukeni aq të freskët dhe të sigurt. Sekreti Teoxane mund të jetë edhe sekreti juaj. Për më shumë mbushës të fytyrës para dhe pas fotove, ju lutemi vizitoni galerinë tonë të fotografive.

Zonat e Trajtimit :

Vija në mes vetullave tuaja kur ju vrenjteni mund ti  zbusni.

Linjat Periorbital: "Gjithashtu i njohur si" këmbët e pates ", këto vija mund të reduktohen dhe të zbuten.

Ura e hundës: Për të zbutur pamjen e gungave.

Mollzat: Rumbullakesi e mollzave për të rifituar plotësinë e një fytyrë të re.

Palosjet nasolabiale: Linjat nga hunda në cep të gojës, të njohur edhe si linja e qeshur, mund të jenë nga më të dukshmet nga të gjitha linjat e fytyrës. Ato mund të zbuten dhe t'ju lënë me një rezultat të dukshem dhe natyral.

Linjat Perioral: Ndonjëherë quhet linja e duhanit. Këto linja janë të trashëguara dhe ju nuk keni nevojë të jeni duhanxhi për t'i marrë ato.

Kufiri Vermillion: Ky tipar delikat i kufirit të buzëve të tua zvogëlohet teksa plakeni, duke e shkaktuar atë qe duket sikur "rrjedh gjak" qe eshte i  bezdisshëm kur ve  të kuqin e  buzëve. Ky trajtim rinovon menjëherë buzët tuaja.

Buzet: Nëse doni pak pamje hidratuese ose  buze të plota, Teoxane është produkt i përsosur për buzët.

Marioneta Lines: Këto janë vija nga cepat e gojës tuaj në nofullën tuaj. Trajtimi i këtyre mund të ndihmojë që në çast të sigurojë një shprehje të gëzuar.

Vijat horizontale: Linjat horizontale në ballë mund të plotësohen, duke çuar në një shprehje më rinore dhe të rifreskuar. Teoxane është më e butë dhe më e saktë se mbushësit e tjere, që do të thotë se është e duhura për mbushjen e linjave statike në ballë që Botox nuk mund ta trajtojë. Një ball i shtrire, rinor, mund të arrihet  me një kombinim të neuromodulatorve dhe filler.