* Vizita Dermatologjike

* Ekzaminim i lekures me Llampe Wood

* Diagnostikim nishanesh me Dermatoskop

*Trikoskopi-ekzaminim i flokut

* Terapi me rreze laser fraxional ablativ & jo ablativ

* Kirurgji dermatologjike me laser

* Heqje e kapilareve me laser ne fytyre dhe ne kembe

*Heqje rrudhash me Botox

* Mbushje rrudhash me Acid Hialurinik

* Injeksion me plazem

* Mesoterapi

* Piling Kimik

* Mikrodermabrazion

*Ultrasaund

*Dobesim, trajtim strije & celulit

*Kriokirurgji

*Elektrokirurgji

*Mikrokirurgji

*Trajtime estetike per fytyren dhe SPA ditore

Vizita specialistesh

* Ekzaminim i lekures
* Heqje qimeve me laser
* Tonifikim i Lekures me laser
* Trajtimi i akneve
* Shenjave pas akneve
* Diagnostikim i nishaneve me dermatoskop
* Kirurgji dermatologjike me laser
* Trajtimi i kapilareve te fytyres (Teleangioektazi)
* Heqje nishaneve me laser
* Kancer lekure
* Heqje e verrukeve
* Kondilomave
* Trajtimi ksantelasmes me laser (pllaka yndyrore)
* Trajtimi i spider angioma me laser
* Keratos solare me laser
* Trajtimi i kancerit te lekures me laser
* Trajtimi i renies se flokeve
* Provat e alergjise
* Vitiligo, trajtimi me metoden me te fundit e cila ne fytyre arrin deri ne 90% te ripigmentimit
* Psoriazis, trajtim me fototerapi
strije, celulit trajtim me laser, me injeksione..

* Keloide trajtim me injeksionet me te fundit ne fjalen e shkences
* Tatuazhe, heqje me laser
* Hiperhidrosa
* Djersa e shtuar teknikat e fundit per trajtimin e saj
* Heqje rrudhash
* Peeling kimik (kunder plakjes, trajtimi akneve dhe shenjave, njollave te diellit apo hormonale etj..)
* Botox-A
* Fillers-Restylane
* Mesoterapi
* Mesoroller
* Trajtime estetike te fytyres
* Masazhe trupi
* Fizioterapi-masazh
* Trajtim i trupit me alga
* Trajtim dhe tonifikim i gjoksit
* Manikyr / Pedikyr
* Trajtime me parafine
* Depilim me dyll etj..