Celuliti është për fat të keq  pjesë e jetës për shumë gra, dhe mund të jetë jashtëzakonisht e vështirë për tu hequr.

Celuliti, i njohur si pamja e djathit te fshatit për shkak të paraqitjes së saj të butë, është trashëguar, dhe nëse nëna juaj e kishte atë, shanset janë mjaft të larta që edhe ju do ta keni, edhe nëse jetoni një mënyrë jetese të shëndetshme, dietë dhe stërvitje.

Celuliti nuk ka lidhje me peshën, madje edhe njerëzit e hollë mund ta kene atë. Nëse keni shumë muskuj dhe yndyrë të ulët të trupit, edhe nëse merrni celulitin, nuk mund të jetë aq e dukshme, pasi ka më pak yndyrë në përgjithësi.

Megjithatë, për shumicën e grave, celuliti është një prezence e keqe.

Për fat të mirë, këtu në Qendrën Venus, ne ofrojmë trajtimet më të fundit dhe më efektive për të zvogëluar pamjen e celulitit pa kirurgji.

Ne e kuptojmë se si mund të jetë celuliti frustrues dhe ne sigurohemi se jemi në avantazh të të gjitha teknologjive më të fundit të reduktimit të celulitit për të ndihmuar jetën tuaj më të mirë.

Çfarë është celuliti?

Shumë njerëz kanë përshtypjen e gabuar se celuliti është i lidhur me shtimin e peshës. Kjo nuk është në fakt e vërtetë; celuliti nuk shkaktohet nga vetë fitimi i peshës, por nga një bollëk i indit lidhës që ankorton lëkurën në muskul. Ky ind lidhës, i quajtur septae, tërheq lëkurën poshtë, duke krijuar rrafshin karakteristik të celulitit. Gratë priren të kenë më shumë nga këto grupe fibroze sesa meshkujt, prandaj celuliti është më shumë mbizotërues tek gratë sesa tek meshkujt. Celuliti zakonisht shfaqet në mollaqe dhe në shpinë të kofshëve, edhe pse mund të shfaqet në zona të tjera të trupit. Celuliti mund të shkaktohet nga një gamë e gjerë faktorësh, përfshirë gjenetikën, dietën e dobët, dietën ose dietën e modës që çon në ndryshime në metabolizmin dhe të tjerët. Rritja e peshës mund të bëjë më të dukshëm celulitin, dhe ajo tenton të jetë më e dukshme edhe në lëkurën me ngjyrë të lehte.

Mundet Liposuction te Trajtoj  Cellulitin?

Liposuction nuk mund të trajtojë celulitin. Në fakt, liposukcioni mund ta bëjë celulitin më keq, duke e bërë gropat më të dukshme. Liposuction është një zgjedhje e madhe për njerëzit në ose afër peshës së tyre qëllimi që duan të reduktojnë zonat e vogla të yndyrës që nuk reagojnë ndaj dietës dhe stërvitjes, por kjo nuk është një mjet humbje peshe dhe nuk është një trajtim për celulitin. Trajtime efektive për celulitin Celuliti ka një histori të vështirë për t'u trajtuar në mënyrë efektive, por vitet e fundit kemi parë përparime teknologjike që çuan në trajtime më efektive për celulitin.

RF / Laser / Cavitation, është një pajisje që përdor energjinë e radiofrekuencës për të ngrohur dhe forcuar dermën, e cila nga ana e tij lejon rritjen e prodhimit të kolagjenit.

Energjia e radiofrekuencës është përdorur prej kohësh për të ndihmuar shtrëngimin e lëkurës dhe madje për të zvogëluar depozitat e lokalizuara të yndyrës dhe është treguar efektive edhe kundër celulitit. mund të përdoret në çdo zonë me celulitin, dhe nuk përfshin kohë shërimi.

Rezervoni një konsultim të reduktimit të celulitit sot ne nr +355 68 22 93 633