Si trajtimi me Restylane, Perlane është një formulim i xhelit të acidit hialuronik që përdoret për të shtuar vëllimin dhe plotësinë në lëkurë, për të korrigjuar rrudhat e moderuara dhe të thella të fytyrës. Megjithatë, Perlane ndryshon nga trajtimet Restylane sepse grimcat xhel në Perlan janë më të mëdha se ato në Restylane. Këto grimca më të mëdha janë më efektive në trajtimet të rrudhave me te thella dhe palosjeve. Shpesh herë, injeksione Perlane përdoren si një mbushëse "bazë", dhe mbushësit më pak të dendur si Restylane ose Juvederm janë vendosur në krye.
Me miratimin e FDA te Restylane Lyft, një mbushës i lëkurës i perdorur për humbjen e vëllimit dhe palosjet nasolabiale. Restylane Lyft merr vendin e Perlane, një produkt i mëparshëm i Restylane. Restylane Lyft është i pari dhe i vetmi, mbushes i lëkurës FDA e aprovuar për të dyja, shtimin e volumit në faqe dhe zbutjen e plikave nasolabiale, të njohur edhe si linja buzëqeshje.

Nëse jeni të interesuar të mësoni më shumë rreth asaj se çfarë mund të bëjë Restylane Lyft për ju, telefononi Venus Center në numrin +355 42 36 43 99 për të kuptuar thellësisht trajtimin dhe efektet e tij.

 

Çfarë është Restylane Lyft?

Teksa plakemi, lëkura prodhon më pak kolagjen, e cila është një substancë e nevojshme për të mbajtur lëkurën elastike dhe te hydratuar. Ndërsa humbim kolagjenin, lëkura jonë bëhet më e prirur ndaj rrudhave dhe gjithashtu fillon të përkeqësohet dhe të humbasë vëllimin. Humbja e volumit në zonen e mesme te fytyres mund të çojë në pamje të pahijshme, si dhe në mungesë të përkufizimit, ndërsa thellimi i linjave te buzëqeshjes mund të na bëjë të dukemi më të vjetër dhe të zvogëloje bukurine natyrore te fytyrës.

Restylane Lyft mund të trajtoje linjat e buzëqeshjes dhe të sjellë përkufizimin në faqe, duke ju treguar me pak vite. Restylane Lyft është një mbushës  gel acidi hyaluronik me cilësi të mira që e bën atë ideal për rivendosjen e volumit dhe për përdorim në rrudha të thella siç janë plikat nasolabiale. Ajo në fakt mund t'i ofrojë të dyja ngritjen e vëllimit dhe restaurimin, duke sjellë përkufizimin natyror dhe konturimin e fytyrës. Ajo gjithashtu mund të përdoret së bashku me mbushës të tjerë të lëkurës ose neuromodulatorë në atë që njihet si një "ndërhyrje e lëngshme e fytyrës." Ngritjet e lëngëta të fytyrës janë një mjet i rendesishem për përtëritje të fytyrave të plota për njerëzit që nuk janë të gatshëm ose nuk duan të bëjnë një ndërhyrje kirurgjikale. Dermatologët tane janë ekspertë në përtëritje të fytyrës dhe mund të personalizojnë një plan trajtimi për çdo pacient individualisht.

Restylane Lyft është një nga mbushësit ë lëkurës me rezultate të dukshme edhe pas një viti të plotë për më shumë se gjysmën e pjesëmarrësve të testeve klinike. Si pjesë e linjës së prodhimit të provuar dhe të vërtetë Restylane, e cila përfshin Restylane dhe Restylane Silk të rregullt, Restylane Lyft është mbajtur në të njëjtat standarde të larta dhe është provuar të jete i sigurt dhe efektiv.

Për pacientët që duan një përmirësim të natyrshëm të zones se tyre të mesme, Restylane Lyft është një zgjedhje e shkëlqyer.

Procedura e Restylane Lyft është e shpejtë dhe pa dhimbje, dhe për të siguruar nivelet më të larta të rehatise së pacientit, një krem ​​i ditës mund të aplikohet paraprakisht nëse dëshiron pacienti.

Nuk ka kohë joproduktive pas një procedure, duke e bërë atë ideale për burrat dhe gratë që nuk kanë kohë, pra për të kursyer kohë të gjatë shërimi. Pacientët mund të jenë brenda dhe jashtë zyrës për më pak se një orë!

Efektet anësore të Restylane Lyft janë minimale, me disa pacientë që raportojnë nxirje të vogla, ënjtje ose skuqje. Këto efekte do të zhduken më vete gjatë kalimit të disa diteve ose javëve dhe  ndërkohë mund të menaxhohen lehtësisht me pako akulli ose tableta kundër dhimbjes dhe mund të mbulohen me make-up.

Programoni një konsultim mbi Restylane Lyft sot!

Nëse jeni duke vuajtur nga humbja e volumit në mes të fytyrës ose në palosjet e dukshme të nasolabialit, mund të jeni një kandidat i mirë për Restylane Lyft.

Për të mësuar më shumë rreth këtij produkti të ri dhe për të caktuar konsultimin tuaj, telefononi ne Venus Center sot në numrin +35542364399.