Striet dhe Celuliti si ti trajtojme ato?

Striet qe krijohen gjate ndryshimeve te menjehershme ne peshe apo nga shtatzania ,nje fytyre e cila ka humbur elasticitetin dhe duket sikur eshte varur,keni pore te zmadhuara apo doni te konturoni fytyren tuaj? Tani ju mund te merrni zgjidhjen vetem me kater trajtime brenda muajit fal teknologjise se fundit.

Si arrihet kjo?

-Nepermjet stimulimit te prodhimit te kolagenit dermal duke shkaktuar fibrat e kolagenit te mblidhen ,duke i bere me kompakte duke luftuar flascididetin duke prodhuar nje efekt tendoses.

-Minimizon striet duke i mbledhur ato dhe duke ngushtuar gjeresine e e stries.

Komponentet qe na sjellin keto rezultate tashme jane te provuara prej disa vitesh,

–DMAE gjendet ne menyre natyrale ne indin nervor te njeriut gjithashtu dhe tek salmoni.DMAE eshte nje prekursor i acetilkolines i cili stimulon muskujt nen lekure duke i kontraktuar ato.

–COENZIMA Q10 eshte folur shume per kete koenzime vitet e fundit si dhe permbajtja e tyre ne kremra kunder moshes,po cfare roli luan ajo ne lekuren tone?Procesi i demtimit eshte i shoqeruar me nje rritje te oksidimit qelizor.CoQ10 aplikohet ne lekure per te pakesuar nivelin e oksidimit ne lekure si dhe rrudhat dhe lufton rrezatimin UVA.

–SILICIUMI me kohe humbja e siliciumit perkthehet me dehidrim dhe lekure te leshuar ;siliciumi;

Rrit hydratimin,elasticitetin

Pakeson rrudhat

Vonon procesin e demtimit apo plakjes

–ACIDI FERRULIK neutralizon radikalet e lirai te njohura si “superoksid”,”radikal hydroksid”dhe oxid nitrik”

Acidi ferrulik vepron ne menyre sinergjistike pra duke e rritur veprimin me antioksidante te tjere,duke u dhene atyre extra potence.Gjithashtu ndihmon lekuren dhe nga demtimi i diellit.

Lekura juaj kur e kapni midis gishtave behet si lekure portokalli apo si gropeza?

Atehere ky eshte alarmi qe ju duhet te filloni trajtimet pa humbur kohe per te luftuar celulitin.

Nese doni te reduktoni depozitat e dhjamit ne lekuren tuaj ne zona te lakolizuara,poshte mjekres, lipoma,apo si nje alternative e liposuction.Rezultatet jane te provuara me produktet e mesoline slim .

Si arrihet kjo?

Duke rritur fluiditetin dhe pershkushmerine e membranes qelizore ndihmon duke hequr komponentet yndyror.Kjo arrihet nepermjet efektit te fuqishem emulsifus te fosfatidilkolines, ku konverton yndyren solide qe ndodhet ne adipocite(qelizat dhjamore) ne nje fluid uje-yndyre apo solucion i ujshem vajor duke qene me i lehte per tu metabolizuar.

POSFATIDILKOLINA eshte nje perberes nga soja e lecitines qe sigurohet nga farerat e sojes. Eshte nje burim i acideve yndyrore te pasaturuara qe rrit frymemarjen e lekures. Lecitina perdoret ne nje numer te madh te kremrave kozmetike, Fosfatidilkolina penetron qelizat dhjamore duke bere nje shkrirje te tyre.pervec ketij perberesi ndodhen dhe perberes te tjere qe sherbejne si detergjent per emulsifimin e yndyres.

Centella Asiatike, eshte e perbere nga ekstrakte te tre bimeve.Ka veti sheruse dhe ndalon formimin e fibrave te cilat bllokojne noduset e celulitit ,stimulon formimin e indit lidhor dhe permireson kthimin venoz vecanerisht ne zonat ku ndodhet celuliti.

CAFEINA ka efekte biokimike te ndryshme ne organizem dhe aplikohet lokalisht me kremra duke rritur lipolizen apo shkrirjen yndyrore si dhe duke pasur dhe disa veti si drenus apo diuretik duke nxjere lengjet e teperta,ngushton dhe tonifikon lekuren duke permiresuar pamjen e celulitit.Ajo ka nje efekt te madh stimulus ne metabolizmin e acideve te lira yndyrore prandaj dhe kremrat me kafeine eshte mire te vazhdohen per te pakten nje periudhe 3mujore.

Ginko Bilboa permban ekstrakte te flavinoideve dhe terpenes te cilet kane efekt te fuqishem ne sistemin qarkullues.Ajo rrit sintezen e kolagenit ne muret e vazave te gjakut dhe ka veti te mira lipolitike.

L-Karnitine eshte mjaft e rendesishme per prodhimin e energjise duke trasportuar jashte matriksit mitokondrial perberes te ndermjetem duke parandaluar akumulimin e tyre.

Me ane te ketyre trajtimimeve ju do te shihni rrezultate te jashtezakonshme per nje kohe te cilen dhe ju vete do te habiteni.