Venus Center mjekët tanë janë ekspertë në fushën e injeksioneve. Ne jemi gjithashtu një nga praktikat e vetme ku mjekët tanë në të vërtetë kryejnë trajtimet e injeksioneve me Juvederm!

Juvederm është një mbushës ne forme xheli i perbërë nga acidi hialuronik (një substancë që ndodhet natyrshëm në trup) që përdoret nga dermatologët tanë për të zbutur në mënyrë efektive ato palosje të thella dhe vija që zhvillohen me kalimin e kohës në fytyrë. Miratimi zyrtar nga FDA është përrrudhat nasolabiale, të njohura si "linja buzëqeshjeje". Përveç palosjeve nasolabiale është gjithashtu shumë e perdorshme për të përmirësuar madhësinë dhe formën e buzëve.

 1. Perse perdoret injeksioni me Juvederme?

*Kujdes: Rezultatet ndryshojnë nga pacienti në pacient.

Përdorimi primar i këtij trajtimi me filler të lëkurës është shtimi i volumit në fytyrë. Me kalimin e kohës, zonat e fytyrës natyrisht humbasin vëllimin si pjesë e procesit të plakjes. Duke injektuar filler dermal në këto zona të  fytyrës, ne mund të zbusim rrudhat dhe palosjet duke shtuar mbrapa atë vëllim të çmuar që ka humbur. Injeksionet me Juvederm mund të përdoren për të përmirësuar zonat e mëposhtme:

 • Vijat marionete
 • Këndet e gojës (linjat e duhanpirësve)
 • Vijat sipërfaqësore te ballit
 • Kufijtë e qafës dhe linjat vertikale
 • Linjat e buzëqeshjes (palosje nasolabiale)
 • Konturimi i hundës
 • Përcaktimi i faqeve
 • Rrathet e syve
 • Simetri e fytyrës
 1. Si injektohet mbushesi dermal?

Ky trajtim kundër rrudhave injektohet në lëkurë për të krijuar volum, duke rezultuar në një pamje të shëndetshme dhetë rinuar. Duke përdorur një gjilpërë shumë të holle apo
kanjule, për të minimizohet dhimbja ose parehatia, mjekët tanë do të injektojnë sasi të vogla në zonën ku rezultatet janë të dëshiruara. Injeksionet krijojnë vëllim duke mbushur buzët, rrudhat ose palosje, për një pamje më rinore. Kur injektohet në buzë ajo mund të rivendosë një pamje natyrale dhe të lemuar. Ky trajtim me filler i lëkurës është përgjithësisht i shpejtë 
dhe i thjeshtë. Pas kësaj, mund të përjetoni disa efekte anësore të vogla, duke përfshirë ënjtjen, skuqjen. Këto efekte anësore te Juvederm nuk zgjasin më shumë se një ditë apo më shumë.

 1. Mundet Juvederm dhe Botox të përdoren së bashku?

Po. Mekanizmi i veprimit për Juvederm është i ndryshëm nga Botox sepse Juvederm shton përsëri vëllimin ndërsa Botox Cosmetic thjesht ndalon tkurrjen e muskujve. Këto metoda 
shumë të ndryshme japin rezultate të ndryshme. Megjithatë, këto injeksione popullore të fytyrës shpesh përdoren së bashku për t'ju dhënë rezultate më të mëdha. Ne përdorim
Botox për të parandaluar formimin e rrudhave të reja dhe  trajtimin Juvederm për t'i plotësuar ato që keni. Përveç  kësaj, studimet kanë treguar se duke kombinuar këto dy  rezultatet e trajtimit për Juvederm do të zgjasin më shumë.
Duke minimizuar kontraktimet e muskujve me një neuromodulator, efektet e një mbushje zgjasin më gjatë. Gjatë konsultimit tuaj, mjekët tanë do t'ju njoftojnë nëse ky kombinim i
trajtimit Juvederm do të funksionojë për ju.

 1. Juvederm vs Juvederm Ultra Plus - Cila është ndryshimi?

Trajtimi me Juvederm (acid hialurinik) është aktualisht në dispozicion në 2 versione të ndryshme. Këto ndryshime janë shumë të ngjashme, por është e rëndësishme të dimë dallimin. Ultra Plus është një version më i trashë i xhelit Juvederm. Xheli "i trashë" është e dobishme për vija më të thella në fytyrën tuaj dhe e aftë për të plotësuar ato zona të gjera, siç janë palosjet nasolabiale, ndërsa versioni i rregullt është menduar për  dhe vija, rrudha të imëta. Pra, mendoni për Ultra Plus si vetëm një formulë më të trashë të xhelit origjinal. Praktika jonë gjithashtu u ofron pacientëve Juvederm Voluma e re, e cila është FDA-Aprovuar për të rivendosur volumin e humbur në  faqe, zonën e mollzave  dhe mjeker. Pyetni dermatologët tanë se cili lloj trajtimi Juvederm është i drejtë për ju! Juvederm Vollure XC me  i fundit acidit hyaluronik Juvederm quhet Vollure XC, i cili ka marrë miratimin e FDA në vitin 2016. Vollure është një mbushës që ndryshon, është formuluar në mënyrë specifike për të korrigjuar rrudhat e moderuara të rrudhave të fytyrës, sidomos plikat nasolabiale, rreth hundës dhe gojës. Fillers  HA ka një qëndrueshmëri më të trashë që është e përshtatshme  ne menyre të përkryer për të ngritur dhe mbështetur rrudhat dhe plikat e thella në lëkurë, duke arritur volum të përmirësuar dhe një pamje te përgjithshme më shumë rinore.

Për më shumë para dhe pas fotografive të trajtimeve të mbushjes së lëkurës, ju lutemi vizitoni galerinë tonë.

Pavarësisht se çfarë thonë njerëzit për rrudhat dhe shenjat e tjera të plakjes, fakti mbetet për shumë njerëz që rrudhat dhe palosjet e lëkurës janë të padëshirueshme dhe ulin terheqjen me pamjen ndaj dikujt. Për fat të mire avancimet ne teknologjine mjekësore dhe këto teknika janë një lehtësim për dermatologjinë kozmetike ku mund të trajtojnë në mënyrë efektive aspekte të ndryshme jo tërheqëse të plakjes.