Çfarë i shkakton rrudhat ne gjoks?

Lëkura e hollë dhe delikate në gjoks është e ndjeshme ndaj rrudhosjes sepse humbet lagështi, kolagjenin dhe elastin më shpejt se në zonat e trupit ku lëkura është më e trashë.

Zona e gjoksit (décolletage) është gjithashtu e ekspozuar ndaj diellit më shpesh se zonat e tjera, të cilat mund të rrisin rrezikun e zhvillimit të rrudhave dhe lirimin e lëkurës,varje.

Por kjo nuk është e gjitha; zakonet e tjera gjithashtu kontribuojnë në rrudhat gjoks, duke përfshirë:

Hidratim i pamjaftueshëm

Ekspozimi ndaj diellit

Recipetat jo mbështetëse dhe jo të përshtatshme

Fjetja në anë 

Perdorimi fillersave,botoxit dhe fijeve jane opsione te kombinimit me te shpejta te kombinuata dhe me rf.