Në të 60-at ju mund të kënaqeni me gëzimin e daljes në pension.

Por vetëm për shkak se jeni në pension, nuk do të thotë që dëshironi të dukeni në pension.

Në të 60-at tuaj lëkura juaj është dukshëm me e plakur, dhe më e hollë ,më e thatë se në vitet e kaluara.

Procesi i plakjes natyrale merr një pamje më të dukshme , por me ndihmën e ekspertëve në Dermatologjinë Kozmetike të Lazerit, ju mund të rinovoni lëkurën tuaj dhe të lini vite të tëra jashtë pamjes tuaj!

Disa nga shqetësimet më të shpeshta të shprehura nga pacientët 60 vjeç e më të vjetër janë:

Shtimi Rrudhave

Humbja E Volumit

Vena Varicose

Dermatologët tanë të certifikuar nga bordi jane me eksperience ne lazer, injekt, stimulim i flokëve dhe ekspertë te  venave që zakonisht trajtojnë këto probleme

Perdorimi laserit per:

Rrudhave Të Thella

Plagët

Leshimi  I Lëkurës

Njolla Dielli

Parregullsitë Strukturore

Kur kryhet nga një ekspert lazer si ato këtu në qendrën  Venus, rishfaqja e pjesshme është një mënyrë e sigurt dhe efektive për të përmirësuar pamjen e përgjithshme të lëkurës së plakur. Dermatologët tanë të certifikuar nga bordi kanë një numër të pajisjeve lazer më të avancuara për të zgjedhur në varësi të kushteve specifike të lëkurës dhe do të rregulloje planin tuaj të rishfaqjes së lëkurës ndaj qëllimeve tuaja specifike.

Mbushës për lëkurën për shtresat e fytyrës ,Një tjetër dukuri e zakonshme në procesin e plakjes natyrore është një humbje e vëllimit në fytyrë. Zona  të tilla si faqet, temthat, dhe thathet e syve ,humbasin vëllimin dhe mund të duken të zhytura ose të zbrazëta. Nëpërmjet injektimit të mbushësve të lëkurës, dermatologët tanë të certifikuar nga bordi mund të mbushin këto zona të zbrazëta për të rinovuar fytyrën.

Disa nga mbushësit më të zakonshëm të fytyrës që përdoren për të trajtuar humbjen e vëllimit në vitet 60 janë: Sculptra, Radiesse, Voluma Restylane ,Belotero, Juvederm,teoxane .Gjatë konsultimit tuaj, mjeku do të diskutojë me ju zonat tuaja të problemit dhe qëllimet tuaja, dhe do të krijojë një plan  të trajtimit që do t'ju ofrojë rezultatin më të mirë dhe më të natyrshëm.

Është mjaft e zakonshme që të përdoret një kombinim i mbushësve të lëkurës dhe neuromodulatorëve si  Botox, Xeomin ose Dysport ,. për të arritur rezultatin ideal.

Skleroterapia, Phlebectomy, & Largimi i venave me lazer   Telefononi sot për kujdesin e lëkurës në 60-at tuaj!

Dermatologët tanë kozmetikë po presin për telefonaten  tuaj dhe janë të gatshem për t'ju ndihmuar të arrini qëllimet tuaja të kujdesit të lëkurës!

Telefononi ose plotësoni formularin e kontaktit tonë sot për të planifikuar konsultimin tuaj fillestar!