KURSE ESTETIKE

Kurse dhe kualifikime  te formimit profesional  nga 3-6-9- 12 muaj te nivelit Kombetar dhe Qendror.

Programi qe do ndiqet eshte ai Kombetar dhe shtese per te apasionuarit me Metoda Angeze te implementuara si dhe trajnues per MAKE-UP nga LONDRA.

Programi do jete ne varesi te kohezgjatjes qe ju jeni te interesuar.Per detaje mund te na kontaktoni.

Certifikate te Licensuar dhe unifikuar nga Ministria Finanacave dhe e Punes.

 Per regjistrim na kontaktoni ne nr 042364399

info@venusderm.com