Teksa plakemi, lëkura jone humbet disa elemente si elasticiteti i saj natyral, ndërsa prodhimi i kolagjenit dhe rigjenerimi i qelizave ngadalësohet.

Kjo çon në linja dhe rrudha, pasi lëkura jonë nuk mund të kthehet prapa nga shprehite tona të përditshme.

Disa nga rrudhat më të zakonshme që shqetësohemi si për meshkujt dhe femrat përfshijnë këmbët e pates  rreth syve, linjat e qeshjes, linjat e merzitjes dhe linjat e buzëve.

Në qendrën Venus, ne i kuptojmë shqetësimet tuaja dhe ofrojmë një gamë të gjerë të lazerave që mund të ndihmojnë në zvogëlimin e linjave(vijave) të holla dhe heqjen e rrudhave.

Me aplikimin e lazerave ,dermatologët tanë të certifikuar nga bordi janë në gjendje të personalizojnë një plan unik të trajtimit të rrudhave për çdo pacient.

Disa prej lazereve që përdorim për të ndihmuar në trajtimin e linjave të fytyrës përfshijnë:

Fraxel CO2

Smooth Beam Candela

Fraxel është një nga emrat kryesorë në trajtimin e lëkurës me lazer, te cilat ndihmojnë ne reduktim të vijave të holla.

 Programoni një Konsult Sot

Tel +355 68 22 93 633/42364399 për më shumë informacion!