Dobesim,Lifting,Heqje Celulitit,Trajtim I Strijeve Dhe Permiresim I Elasticitetit Te Fytyres Dhe Trupit Me Infrared/Radiofrekuenc/Endermologji principet e trajtimit per dobesim,lifting,heqje celulitit,trajtim i strijeve dhe permiresim i elasticitetit te fytyres dhe trupit


Te dukemi dhe te ndihemi te bukur!
Te gjitha teknologjite ne nje aparat te vetem
Si te dobesoheni nje nga problemet qe shqetesojne nje pjese te mire te njerezve te te dy gjinive femra dhe meshkuj.

Menyra e te ngrenit jo e shendeteshme,menyra e qendrimit ulur,aktiviteti fizik jo aq sa duhet ,ndikimi hormonal si dhe faktore te tjere ndikojne ne peshen tuaj.o a ka nje zgjidhje qe tju ndihmoje ju ne menyre qe te dobesoheni ne menyre te shendetshme pa prekur organet vitale duke I permiresuar dhe stimuluar metabolizmin e tyre dhe duke shkuar ne rrezultatin qe ne deshirojme.

Sot shenca ne saje te teknologjise se avanuar na sjell nje kombinim te disa teknikave me te fundit ne menyre qe ne te marrim efektet dhe zgjidhjen e shume problemeve qe ne deshirojme.Pervec se ne kerkojme te dobesohemi apo te rregullojme celulitin,te shkrijme dhjamin na duhet qe te mbledhim lekuren e leshuar ,atehere me ane te kesaj teknologjie ne e arrijme kete rrezultat RF dhe Infrared laser. Me poshte ju mund te merrni nje informacion me te detajuar se cfare jane dhe perse sherbejne keto trajtime:


PRINCIPET E TRAJTIMIT

1) Laser Infrared

a) Infrared laser permireson cilesine nepermjet nxehtesise te lekures dhe energjise qe krijohet nga RF(radiofrekuence) ne thellesi te indit lidhor
Ky kombinim sinergjistik e laserit Infrared dhe energjise se konduktuar te Radiofrekuences rrisin difuzionin e oksigjenit intraqelizor nepermjet nxehtesise ne lekure.

b) Vacuum plus me roller ate dizenjuar per manipulim ne menyre specifike con penetrimin e RF te jete deri ne 5-15mm.Ne te njenten kohe vakumi dhe rrollerat mekanik ,manipulojne indin e ngrene dhe e terheqin indin fibrilar,ne menyre efektive shperben qelizat dhjamore,si dhe permireson qarkullimin kapilar.
Rrit drenazhin limfatik ,metabolizmin si dhe pakeson apo zvogelon ne numer zonat aktuale te depozitimit dhjamit si dhe ne kete menyre permireson efektin konturues te trupit.

c) Teknologjia e vakumit ben qe te palosi lekuren dheenergjia e RF te penetroje ne palosje specifike te lekures ,duke permiresuar ne menyre te rritur efektet dhe sigurine madje dhe per kapaket e syve.

d) Cavitation me 40kHz low frequence ben qe te shtrengoje qelizat dhjamore te cilat efektivisht trajtohen si qeliza te qendrueshme dhjamore.; gjate ketij procesi eshte nje shkembim pozitiv dhe negative I presioneve. Keshtu qe qelizat dhjamore shtypen ne menyre te njejte keshtu si rrezultat ato zvogelohen.


INDIKACIONET
1)Rrathet e zinj rreth syve ,heqjen e tyre,rrudhat perreth kapakeve pouch improvement;
2) Ngritje e kapakut te siperm te syve dhe heqje e rrudhave
3) Konrutim I trupit pas lindjes
4) Ri-konturim I trupit dhe uljen e cirkumferences ne mes-dobesim
5) Obezitet I gjeneralizuar ,dhjam I lokalizuar,shperberje dhjamore dhe mbledhje e lekures (ne kraje,kembe,shpatulla,kurriz,vithe)
6) Permireson dhimbjet e Artritit si dhe terapi per te gjithe trupin
7) Permiresimi I strijeve (carjeve te lekures)
8) Efektivisht ul kohen e humbjes ne peshe
Konturon & Permireson ,kominim revolucionar I Radio Frequences Bipolare, Near-infrared laser, Endermologie, manipulim mekanik me pulse I indit.Idi dhjamor nxehet dhe nxitet metabolizmi


Nje kurs trajtimi permban 10 seanca.Kofshet do dobesohen 2~6cm (mesatarisht circumference ulet 2~3cm rrezultati eshte individual). Efekti tonifikues permiresohet 50-75%.