Problemet me shqetesuese te lekures, si; semundjet me te shpeshta qe kane nje impakt psikologjik, social, si dhe problemet estetike te lekures si cilesia e saj, prezenca e rrudhave, humbja e elasticitetit te fytyres dhe trupit, prania e celulitit apo strijeve ne trupin tuaj, lufta per nje kohe te gjate me zonat ku lokalizimi i dhjamit eshte kokeforte.

Per keto probleme qe ju shqetesojne me shume Venus Center ju ofron opsione dhe mundesine me te mire per ti dhene zgjidhje, ne varesi te secilit pacient, per informacione te metejshme ju mund te na kontaktoni ne nr. 355682293633.