Brunilda Bardhi - Klinika Venus

Klinika Venus, prej 15-vjetësh ofron trajtime dermato-esteike gjithmonë me teknikat më të reja dhe aparaturat më të fundit Laser RF, Frax, CO2, Alexand, NdYAG, IPL. Është themeluar dhe drejtohet nga dermatologia Brunilda Bardhi, e cila ka investuar kohën dhe njohuritë e saj në tregun e dermoestetikës, duke ngritur një nga klinikat më të njohura në Tiranë në këtë fushë të mjekësisë estetike.

 

materiali i plote:

http://www.revistaclass.al/d/130/134/23154/100-grate-qe-ndryshuan-tiranen/