Keni provuar dieten, stërvitjen Por pjesët e trupit tuaj thjesht kanë refuzuar të tonizojnë edhe pse ju keni aplikuar per ato zona diete dhe ushtrime.

Merrni parasysh konturimin e trupit me SmartLipo që shkatërron dhe eliminon përgjithmonë qelizat e yndyrës për t'ju ndihmuar të arrini një konturim, të shëndetshëm .

Çfarë është SmartLipo?

Yndyra njerëzore, ose indet dhjamore, mund të jetë te vështirë të shpërbehet përmes stërvitjes dhe dietës . SmartLipo mund të jetë një zgjidhje relativisht e thjeshtë dhe e shpejtë për të hequr përgjithmonë yndyrën kokëfortë.

SmartLipo është i vetmi sistem i lazeretit me dy valë e aprovuar nga FDA, i dizajnuar për të lëngëzuar në mënyrë efektive yndyrën dhe për të forcuar lëkurën përmes rimodelimit të kolagjenit. Një studim i fundit klinik tregoi se SmartLipo kishte një përmirësim të shtrëngimit të lëkurës prej 20% në dhe rreth zonës së trajtimit. Ndryshe nga liposuction tradicionale kirurgjikale, SmartLipo nuk kërkon venie ne gjum, disa prerje të dhimbshme që prodhojnë cikatrice, ose anestezi e përgjithshme. Shumë nga rreziqet që lidhen me Liposuction tradicionale të tilla si ato të lidhura me anestezi të përgjithshme dhe humbje të rëndësishme të gjakut janë eliminuar me SmartLipo. Gjithashtu, kjo procedurë lejon që pacienti të jetë i zgjuar, i cili ofron siguri më të shtuar dhe më pak komplikime postoperative.

Si funksionon SmartLipo?

Një tub shumë i vogël, rreth 1,0 mm deri 2,0 mm në diametër që përmban një fibër lazer, futet në lëkurë. Kanulja lëviz mbrapa dhe para duke dhënë energjinë e lazerit në qelizat e yndyrës, duke shkaktuar që ato të prishen dhe të ikin lehtësisht. Energjia lazer gjithashtu ndërvepron me dermën duke rezultuar në tkurrjen e kolagjenit.

Për shkak të madhësisë së vogël të kanulës, SmartLipo është një procedurë minimale invazive dhe mund të kryhet nën anestezi lokale. Lazeri shkakton enët e vogla të gjakut që të koagulojnë menjëherë në kontakt, duke rezultuar në më pak gjakderdhje, ënjtje dhe nxirje dhe një kohë më të shpejtë shërimi se liposuction konvencional. Për shkak se anestezia e përgjithshme është e panevojshme, procedura është shumë e sigurt me vetëm efekte minimale anësore. Kanula me fiber optike futet përmes një cpimi të vogël në lëkurë zakonisht përgjatë rrudhave .

Efektet Anesore Lazer SmartLipo nuk prodhon dhimbje gjatë procedurës. Pas anestezisë lokale , pacientët herë pas here të ndjejn dhimbje të ngjashme me të berit një stërvitje të fuqishme. Kjo është ndryshe nga liposuction tradicionale kirurgjikale ku një pacient ka dhimbje të konsiderueshme, ënjtje, bruising dhe një kohë të gjatë shërimi.

Teknologjia e gjatësisë së valës së zgjatur të SmartLipo dhe preciziteti i saktë raportohen të shkaktojnë më pak gjakderdhje, ënjtje sesa liposuksioni tradicional. rezultatet Rezultatet mund të shihen menjëherë me përmirësim të vazhdueshëm gjatë disa muajve. shërimi, Procedura SmartLipo është një procedurë ambulatore e kryer ndërsa pacientët janë të zgjuar.

Pacientët e duan këtë teknikë, sepse ajo kryhet nën anestezi lokale dhe ka pak dhimbje gjatë procedurës. Disa nga pacientët tanë janë fizikisht në gjendje të kthehen në punë menjëherë pas procedurës SmartLipo, por ne zakonisht këshillojmë një ose dy ditë pushimi. Avantazhet për pacientin , teknika minimale invazive jo kirurgjikale Procedura juaj është bërë gjatë zgjimit, nuk është e nevojshme anestezi e përgjithshme Pak ose aspak dhimbje gjatë procedurës Rezultatet janë vërejtur pothuajse menjëherë Asnjëherë nuk përdorim anestezi të përgjithshme, as IV, as prerje .

Shërimi juaj është më i shpejtë dhe më i lehtë .Nuk ka plagë të shëmtuar, asnjë qepje, nxirje minimale .Teknikat dhe ekspertiza të rafinuara rezultojnë në shtrëngim më të madh të lëkurës për të gjitha moshat. Metodat e avancuara zëvendësojnë kirurgjinë e vjetër lipozukuese agresive. Teknikat e butë dhe aftësitë e shkëlqyera arrijnë rezultate permanente dhe superiore! Kush është kandidati ideal? Kandidati ideal: Është pak me shëndet të mirë dhe ushtrohet rregullisht. Është brenda 25 lbs. e peshës së tij ideale. Ka një ose më shumë zona të depozitimit të yndyrës trupore lokale që kanë reaguar dobët ndaj dietës dhe stërvitjes ,Është i shqetësuar nga zonat e yndyrshme dhe i motivuar për t'i çliruar përgjithmonë.

Nese jeni duke kërkuar kohë më të shkurtër të rimëkëmbjes. Pacientët SmartLipo ™ zakonisht kthehen në punë brenda 1-2 ditëve pas procedurës së tyre. Fashot hiqen per 1-2 jave.