Lëkura Evropiane zakonisht është më pak e qëndrueshme ndaj dëmtimit të diellit dhe më i prirur ndaj rrudhosjes ose plakjes së parakohshme sesa ato me lëkurë të errët.

Njerëzit me lloje të lëkurës si Latino reagojnë ndryshe ndaj lëndimeve, dëmtimit të diellit, plakjes dhe kushteve të tjera të zakonshme, varësisht nga ku janë.

Disa nga crregullimet qe mund te prekin keto lekura jane:

Kanceri Lekures

Melasma

Vitiligo

Rrudhat

Aknet